Καλά πως τα θα τα ακούσω για τις πέτρες το περίμενα. Θα προσπαθήσω να βάλω περισσότερες, το υπόσχομαι. Επηρεάστηκα από τους διαδρόμους του πρώτου ενυδρείου της Μαρίας (του Τάκη). Συγχωρέστε με, παρθενικό ταξίδι κάνω με τις αφρικάνες. Πού θα πάει θα μάθω και εγώ.
Βασικά, πρέπει να δημιουργούνται στενές σπηλιές μονής εισόδου/εξόδου όπου να χωράει το ψάρι ίσα-ίσα; Δυστυχώς δεν με παίρνει για πάνω από 6 πέτρες ακόμη ... φοβάμαι μην επιβαρύνω το κάτω τζάμι μιας και φελιζόλ δεν έχω βάλει. Ξέρω ξέρω, υπάρχει κίνδυνος να σκάψουν και να έχω ευτράπελα. Θα δοκιμάσω την τύχη μου. Σκέφτηκα την εναλλακτική αν δω περίεργα σκαψίματα να βάλω κάτω από τις πέτρες μπλε σφουγγάρι (έχο άφθονο). Ενδύκνυτε ή μ**** λέω;
Υπόψιν, δεν μπαίνουν άλλα ψάρια (πχ για τα socolofi που ήθελα). 4 labidos είναι υπεραρκετά πιστεύω. Θέλω να προσπαθήσω να πετύχω γέννα.
Τώρα για το βαθούλωμα που λες Θόδωρα, εννοείς τραβηγμένη οριζόντια προς τα μέσα ή τραβηγμένη κάθετα (από κάτω προς τα πάνω), για να καταλάβω. Βασικά, από τις 8 περίπου που τα έβαλα στο ενυδρείο, είναι πολύ κινητικά και δεν βλέπω κάποια νωθρότητα ή να κρύβονται ... αυτό το παράσιτο που αναφέρεις πώς το λένε να το ψάξω; Ελπίζω να μην αγόρασα αρρωστιάρικα ... θα φάω φρίκη ρε γαμότι.
Επισυνάπτω και μία πιο κοντινή φωτογραφία για επικύρωση