Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-02-11, 19:43
OlgaM Ο χρήστης OlgaM δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη, Νέα Παραλία
Προεπιλογή

Γεια σου, απέκτησα πολύ πρόσφατα γωνιακό ενυδρείο, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για θέμα στεγανότητας ακόμη.
Αλλά για το θέμα των ντουλαπιών, μπορώ να σου πω ότι δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει ότι δεν θα ανοίγουν, καθώς στο ένα ράφι θα βάλεις το εξωτερικό φίλτρο, ενώ στο άλλο υποτίθεται ότι μπορείς να βάλεις τροφές κ.λ.π., αντικείμενα που μπορείς να τα φυλάς σε άλλο σημείο του σπιτιού σου. Καλύτερα πάντως να μην κάνεις πατέντες με τους σωλήνες!!! Φιλικά

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mat Εμφάνιση μηνυμάτων
Θέλω σας παρακαλώ να μου πείτε όσοι έχετε στην κατοχή σας γωνιακό ενυδρείο την εμπειρία σας. Είμαι στην φάση επιλογής μεγαλύτερου ενυδρείου (~250 λίτρα) και ο χώρος στο σαλόνι μου βολεύει περισσότερο στο να τοποθετηθεί γωνιακό ενυδρείο. Θέλω να ρωτήσω τα εξής λαμβάνοντας υπ' όψη ότι το ενυδρείο θα είναι γλυκού νερού:

α) Είστε ευχαριστημένοι από θέμα στεγανώτητας??? Ποιες μάρκες παρουσίασαν πρόβλημα???

β) Οπως ενώνονται δύο καναπέδες σε ορθή γωνία έχω ένα κενό τετράγωνο με πλευρά 1μέτρο. Αν χωνέψω εκεί μέσα το έπιπλο και από πάνω το ενυδρείο δεν θα μπορώ να ανοίξω τα ντουλαπάκια από κάτω τα οποία θα κρύβονται από τα μπράτσα (πλευρές) των καναπέδων.

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Μπορώ να στήσω ράφι/ντουλαπάκι πάνω από το ενυδρείο και με κανάλι να κατεβάζω προς τα κάτω τους σωλήνες του εξωτερικού φίλτρου? Φοβάμαι διαρροές και υγρασία στον τοίχο...
Το σχήμα είναι κάπως έτσι για να καταλάβετε...

γ) Υπάρχουν άλλα ζητήματα που πρέπει να με απασχολήσουν πριν προχωρήσω στην απόκτηση του ενυδρείου?????

ΑΝ θελήσω να το μετατρέψω αργότερα σε αλμυρού τι θα πρέπει να έχω προβλέψει?

Χ|----------|
εδώ|----------|
----
| |
| |
| |
----

Ευχαριστώ!!! Περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mat Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς οι καναπέδες δεν μπορούν να μετακινηθούν για να μεγαλώσει μια από τις 2 πλευρές...
Επίσης έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις που τα γωνιακά juwel έχασαν την στεγανώτητά τους στις ενώσεις του κυρτού τζαμιού με αποτέλεσμα να τα επιστρέφουν και να πέρνουν τα χρήματα της εγγύησης πίσω...
Επίσης, χωρίς να θέλω να δυσφημίσω οποιαδήποτε εταιρεία, στα γωνιακά της Juwel έχω ακούσει και εγώ προβλήματα. Εγώ κατέληξα στη Ferplast Dubai 90 ( 180 lt ), το οποίο είναι super

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 01-02-11 στις 19:43 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01907 seconds with 10 queries