Θέμα: ΝΟ2 και ΝΟ3
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-05-04, 11:19
ALKAR Ο χρήστης ALKAR δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Τρίκαλα
Προεπιλογή

κατ' αρχάς, ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια.
προς καλύτερη ενημέρωση, αναφέρω τα ακόλουθα:
τεστ για αμωνία δεν έχω κάνει, γιατί το συσκέυασμα που έχω (Tetra 5 σε 1) δεν έχει. Ναι, είναι αυτό με τα χαρτάκια... Όμως, επειδή θες δοκίμασα ένα τεστ από τα δικά μου σε ενυδρείο γνωστού μου, οι μετρήσεις φαίνονται να είναι σωστές. σήμερα το πρωί ξαναέκανα τεστ στο ενυδρείο μου με τα ίδια αποτελέσματα : ΝΟ2 10, ΝΟ3 100! Μου βγήκαν τα μάτια να συγκρίνω, αλλά δεν μπορεί να κάνω λάθος! Πώς εξηγείται αυτό?
Δεν ισχυρίζομαι πως το ενυδρείο μου έχει στρώσει (ξέρω πως έχω δρόμο ακόμη), αλλά από αυτά που έχω διαβάσει οι ανωτέρω μετρήσεις μου φαίνονται αντελώς αδικαιολόγητες: ή το ΝΟ2 θα είναι στα ύψη ή το ΝΟ3. σε μένα όμως χτύπησαν και τα δύο τελικές!
Ταϊζω δύο φορές τη μέρα (πρωί -βράδυ) τροφή Tetra Min σε φυλλαράκια. Πολύ λίγο κάθε φορά (ένα φύλο σε μέγεθος 1 cm2 ανά ψάρι). Είναι πολύ?
Να συνεχίσω να βάζω nitrivec που έχω ή όχι και σε ποιά ποσότητα?
Αλλαγή νερού να κάνω οπωσδήποτε? πόσο να αλλάζω ανά εβδομάδα? αν υποθέσουμε πως πρέπει να αλλάξω το 10%, το αντιχλώριο σε τί ποσότητα θα το βάλω στο νερό που ετοιμάζω για το ενυδρείο μου? Αυτό που αντιστοιχεί στο 10% ή αυτό που αντιστοχεί στhn ολική χωρητιkότητα του ενυδρείου μου (125 Lt)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01448 seconds with 10 queries