Θέμα: Άλγη ????
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-04, 10:05
ΓΙΩΡΓΟΣ Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΙΛΙΟΝ
Προεπιλογή Re: ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lasal
Και το κυριότερο.....αντιχλώριο βάζεις?
Γιώργο πρέπει οπωσδήποτε να παλιότερα topics
Ειδικά αν σκέφτεσαι για planted ενυδρειο ξεκίνησε απο εδώ.
http://studio.aaquaria.com/board/viewforum.php?f=4
Διάβασε για την χημεία του νερού, τα υποστρώματα, τα λιπάσματα
και εδώ είμαστε πάλι.
ΥΓ.
Δίνε λίγο περισσότερο προσοχή στις καλοπροαίρετες συμβουλές των μελών.
Εννοείται οτι βάζω αντιχλώριο (streescoat).
Σε ότι αφορά την χημεία του νερού έχω διαβάσει αρκετά , και απο ότι έχω διαβάσει , κατα το στρώσιμο του νερού , οταν όλα έχουν αρχίσει να δουλεύουν καλά στο φίλτρο , περιμένουμε μια έκρηξη της τιμής του νιτράτη,αυτή η έκρηξη λοιπόν δεν συναίβει σε εμένα και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που καθυστέρησα την αλλαγή νερού .Βέβαια από την στιγμή που διαπίστωσα πρόβλημα με την άλγη σαφώς και θα κάνω αλλαγή νερού !!!
Καταννοώ ότι δεν υπάρχουν μόνο οι τιμές του ph , gh, kh,no2 , no3 και αμμωνίας που πρέπει να κοιτάμε στο νερό αλλά δεν νομίζω οτι έκανα κανένα χοντρό λάθος που να δείχνει οτι δεν προσέχω ότι μου λένε εδώ μέσα !
Σε ότι αφορά το φυτεμένω ενυδρείο , προσέχω πάντα τι φυτά βάζω μέσα και από οτι έχει υποθεί , τα φυτά που έχω ούτε περισσότερο φώς απαιτούν , ούτε ειδικό υπόστρωμα , ούτε co2 .
Επίσης καταννοώ ότι με όλα τα παραπάνω θα είχα καλύτερη ανάπτυξη των φυτών ή και καλύτερες συνθήκες αλλά δεν γκρινιάζω για αυτό , τα φυτά μου , μέχρι στιγμής πάνε μια χαρούλα .
(Anubia σε ρίζα,Microsorium Pteropus σε ρίζα , Java moss σε πέτρες λάβα και Egeria Densa στο χαλίκι)
Όχι μόνο λαμβάνω σοβαρά υπ'όψην μου τις συμβουλές των φίλων αλλά και τους ευχαριστώ πολύ που ασχολούνται με τα θέματα που βάζω στο forum .
Θεωρώ οτι η γνώση τους και η εμπειρία τους είναι πολύτιμη για εμάς τους αρχάριους.
Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01522 seconds with 10 queries