Καταπληκτική απάντηση Niktso, ευχαριστώ πολύ
Να ξεκαθαρίσω κάτι. Ο γιος μου είναι 7,5 μηνών, οπότε το Nemo ούτε που τον έχει φανταστεί πως υπάρχει...
Και πάμε τώρα στο ψητό. Επειδή το θαλασσινό για μένα δεν είναι μόνο φρου-φρου και αρώματα, εάν κατέφευγα σε μια λύση μεσογειακό (αιγαιοπελαγίτικο to be exact) δε θα ήταν πιο οικονομικό? Δε θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άμμο, βράχο κτλ από τις ωραιότατες θάλασσές μας? Αυτό δε θα μου έριχνε σημαντικά το κόστος? Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω επιτυχώς αυτά τα υλικά σε ένα τροπικό?
Δε θα χρησιμοποιήσω ανεμώνες και κοράλια. Ο ζωντανός βράχος δε θέλει special φωτισμό? Πόσο πάει το κιλό?
Μην θεωρήσετε ότι ξεκινάω θαλασσινό, κουβέντα κάνουμε για να δούμε εάν μας παίρνει...