Καλημερα, τις τελευταιες μερες πνιγομαι λιγο στην δουλεια οποτε οτι κανω στο ενυδρειο το κανω αργα το βραδυ. Για την ωρα ασχολουμε με τα 2 σαμπ, εχω κολησει τα περιμετρικα τζαμια και με την πρωτη ευκαιρια θα κολησω και τα ενδιαμεσα χωρισματα μολις κατασταλαξω στις τελικες διαστασεις των διαμερισματων. Να και μερικες φωτο:
Quote:
καλο το προτζεκτ σου ,μονο προσεξε μιν σου ξεφιγουν πουθενα νερα γιατι ξερις τι θα παθουν αυτα τα ξιλα,οπος ξερις οτι δεν πρεπι να βραχουν ουτε λιγο,πος θα κολισις τα τζαμια στο ξιλο?και φισικα ξερις οτι ο παγκος πιτσικαρι.[κανι κιλια].καλι επιτιχια.
|
Οι παγκοι ειναι ανθυγροι οποτε δεν υπαρχει προβλημα και να βραχουνε, παραυτα τα σοκορα θα περαστουν με σιλικονη, η συγκοληση των τζαμιων γινεται με σιλικονη για στεγανοποιηση και μεταλικες λαμες για μηχανικη στηριξη. Ο παγκος οπως και ολα τα ξυλα (για να μην πω σχεδον τα παντα στον πλανητη) στρεβλωνουν (πετσικαρουν) οταν δεν εχουν σωστη μηχανικη στηριξη, κατι που στο συγκεκριμενο ενυδρειο εχει ηδη μελετηθει πριν την κατασκευη.