Έβγαλα μερικές φωτογραφίες από το συμβάν και αυτά που πρόσεξα είναι τα εξής:
1. Οι σωληνώσεις μου είναι μέσα στη βρώμα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι, μπορείτε να το δείτε αυτό και στη δεύτερη φωτογραφία. Είναι καφέ χρώμα (η άλγη μου μήπως?)...
2. Αυτά τα άσπρα πραγματάκια που ξερνάει το στόμιο είναι σαν φυλλαράκια τροφής τα οποία όμως όταν τα βγάλω με την απόχη είναι καφέ, κάτι σαν την άλγη που έχουμε αρκετά μέσα στο ενυδρείο...
Να σημειώσω ότι η ροή τώρα που άλλαξα τον υαλοβάμβακα αυξήθηκε πάρα πολύ και είναι όπως ήταν στην αρχή της λειτουργίας του το φίλτρο όταν πρωτοξεκίνησε... Εχω την αίσθηση ότι έπρεπε να είχα κάνει αλλαγή πιο νωρίς! Γιαυτό άλλωστε είμαστε αρχάριοι!
Στο δια ταύτα τώρα, τι μπορώ να κάνω με όλα αυτα τα άσπρα πραγματάκια που έχει γεμίσει το ενυδρείο μου και ενώ είμαι ακόμα στο στρώσιμο? Λέω να καθαρίσω σήμερα τις σωληνώσεις και να βάλω τη σκούπα βυθού να τα τραβήξει όλα αυτά προσέχοντας να τραβήξω μέχρις ένα 20% του νερού...
Και επειδή είμαι στο στρώσιμο και με κόπο έχω φτιάξει μέχρι στιγμής όσα βακτήρια έχω φτιάξει, πόση ώρα έχω μπροστά μου για να καθαρίσω τις σωληνώσεις και ενω δε θα δουλεύει το φίλτρο μου στο ενυδρείο...?
Ευχαριστώ!