Θέμα: Ερώτηση!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 06-05-04, 10:46
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 15-01-2003
Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Μηνύματα: 632
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bonjo
Φίλε niktso ,δε ξέρω πια είναι η πληροφόρισή σου, αλλά αυτό που ακουω παντου, είναι οτι 24' ειναι ότι πρέπει και λίγο μεγαλυτερα (25-26) οταν θα σβήνουν τα φώτα., στην ελλάδα υπάρχουν είδη που ζουν και στους 30 βαφμους (σαλιάρες κ.α) οι ελληνικοι ερημιτες κρατάνε μέχρι τους 32-34 (όχι μόνιμα βέβαια )

Και εσυ εαν μπεις σε ενα χαμαμ θα αντεξεις σε θερμοκρασιες 60-80 βαθμους, αλλα εαν σε αφησω μονιμα θα μου γινεις στον ατμο. Σοβαρεψου λιγο γιατι το εχεις ξεσκισει το θεμα.


Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bonjo
Η διαφωνία μου , είναι πως το 29 , που λες μπορεί να κάνει καλο σε κάποιους οργανισμούς , αλλά αυτό δεν το αναγάγει σε γενικο κανόνα τη στιγμή που στο 30 ,αλλα είδη παραπέουν αν όχι πεθαίνουν .Καθως και οτι θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει τι παίζει στο μπαλί η μάλλον καλύτερα τι παίζει στη περιοχή απο την οποία προέρχετε το κάθε είδος που διατηρείς ή που σκοπέυεις να κρατίσεις right ?
Δηλαδη τωρα εσυ ξερεις καλα απο οτι διχνεις τι συμβαινει στο μπαλι....Εγω ξερω απο φιλαρακια που μηγαν εκει για τις διακοπες τους πως το νερακι ειναι σαν κατουρο απο την ζεστη. Οπου κατουρο βλεπε 28+ για να μην πω 30+ και κολαστω...Αρα για να εχει 22 μεσο ορο, τοτε πεφτει και στους 12 καμια φορα,ετσι? Μα τι πινεις...ασε...ξερω...αλλο φρουτο!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bonjo
Φίλε Discus, απο καινούργιο , έχω φρέσκα , σπιτικά μουστο(υ)κούλουρα , γνωστό πιο ?
Αλλο φρουτο.....



Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bonjo
lasal, έχεις δει αυτο, με τα inverts(γαρίδες , μύδια , πολυχετες, φούσκες κ.α.)ακομα και κάποια ψάρια που ζούσαν στα 1500-2000μ στο σκοτάδι , δίπλα σε πίδακες θείου (τοξικό οπυ τρέφοντε απο αυτό) στους 80 βαφμους κελσίου ??????????? (μακάρι να το ξαναβάλει η ΕΤ1)

Αλλο φρουτο....Οπως παντα εντος θεματος



Οι πηγες σου ποιες ειναι περα απο τα ντοκιμαντερ??Εγω ειμαι πεπισμενος οτι δεν εχεις δει βιβλιο για θαλλασινο, ουτε μεσω του ιντερνετ απο το www.amazon.com!!

Βρε αγορι μου, κοψε τα λυγμενα και ασχολησου σοβαρα με κατι, και οχι λογο χαζομαρας αγνοιας και εγωισμου να του αλλαζεις τα φωτα. Ουτε ειναι λυση εαν δεν εχεις κοινωνικη ζωη να μπαινεις εδω και να κανεις καποιους να ασχολουνται μαζι σου επειδη εσυ θελεις να καλυψεις με τελειως λαθος τροπο το κενο σου. Οι υπολοιποι τα λενε πολυ ευγενικα και καλα κανουν αλλα εσυ ποια δεν περνεις χαμπαρι, ας το πει και ενας ευθεως.

Υστερ. Αληθεια...ενταξει, ολα καλα με το χρυσαφι που εβαλες στο θαλλασινο σου? Θελω να ξερω γιατι ηταν η προηγουμενη σοβαρη σου αποροια πριν απο κανα 2μηνο.

Toli λυπαμαι αλλα δεν αντεξα, δεν ειναι κατασταση αυτη, εχει και αναπαντητες καποιες αλλες χαζες προκλησεις απο το παρελθον. Του ειχες ζητησει σε προηγουμενο προσφατο θαλλασινο topic να απαντησει και εκανε τον κινεζο. Λυπαμαι και παλι,αλλα εχω μαθει να λεω αυτο που σκεφτομαι.
__________________

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
 
Page generated in 0,01901 seconds with 10 queries