Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-01-11, 22:24
Το avatar του χρήστη aquahobby
aquahobby Ο χρήστης aquahobby δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Mαρούσι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diaton101 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι θα χρειαστει να κανεις καποια πατεντα στο καπακι για τον εξτρα φωτισμο
Αν τα φυτα μπηκαν ρηχα θα το καταλαβεις γιατι καποια θα βγουν. Οποτε τα βγαζεις και τα βαζεις πιο βαθια. Βαλε και καμια πετρουλα κοντα στα φυτα να τα στηριζει για να μη βγαινουν.
Το μιγμα στο υποστρωμα ειναι ΟΚ.
Προσεξε ειδικα τον σιδηρο με το τεστ που θα παρεις. Αν παραμενει χαμηλα παρα το flourish τοτε ισως χρειαστεις ειδικο λιπασμα σιδηρου για να ριχνεις μεγαλυτερες δοσεις. Θα μου πεις γιατι να μη ριχνω μεγαλυτερες δοσεις flourish? Γιατι μαζι με τον σιδηρο θα αυξηθουν και ολα τα υπολοιπα που μαλλον δεν χρειαζεται να αυξηθουν.
Και κατι αλλο που παρατηρησα τωρα. Εχεις μονο 2 ψαρια μικρα? Αυτο ειναι καποιο προβλημα γιατι μερος της φυτολιπανσης ειναι απο την ψαροτροφη. Αν εσυ εχεις λιγα ψαρια και ριχνεις λιγη ψαροτροφη δεν προσθετεις αρκετα θρεπτικα στοιχεια για τα φυτα μεσω της τροφης
δυο ψαρακια εχω προς το παρων.αυριο θα μπουν και τρια πλατυ και βλεπουμε
κι αλλες δυο ερωτησεις:
το ενυδρειο ειναι 75λιτρα και εριξα 1.5ml απο το φλουρις γιατι γραφει 5ml/250litre.μου φαινεται μικρη ποσοτητα.μηπως πρεπει να ριξω παραπανω.

επισης χαλασε ο χρονοδιακοπτης.και χθες αναψε δυο ωρες μετα το προγραμματισμενο και σημερα 4 ωρες μετα.
επηρεαζει καθολου τα ψαρια/φυτα γι αυτες τις δυο μερες?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01402 seconds with 10 queries