Θέμα: Pogostemon Helferi
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 17-01-11, 01:33
Το avatar του χρήστη zapatas
zapatas Ο χρήστης zapatas δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 30-07-2010
Περιοχή: πειραιας
Μηνύματα: 662
Send a message via Skype™ to zapatas
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Νωρις ειναι , ουτε ριζες δεν εχει πεταξει ακομα ! μην βιαζεσαι ειπαμεεε..

Αν δεις τα σαλιγκαρακια να τρωνε τα κιτρινισμενα εξωτερικα φυλλα, να τα χαιδεψεις και να τους δωσεις απο ενα φιλακι, γιατι κανουν καλο στο συστημα σου. εννοειται Ειναι αναμενομενο το φυτο που ειναι φρεσκοφυτεμενο να δινει δυναμη στη δημιουργια ριζικου συστηματος, νεκρωνωντας καποια παλια φυλλα για να εξοικονομησει ενεργεια.αυτο ομολογω δεν το γνωριζα... Αυτο που σε ενδιαφερει και πρεπει να κοιτας , ειναι 1) να ειναι βαθια φυτεμενο το helferi (βασικο σε αυτο το ειδος) και 2) να ειναι πρασινες και ζωντανες οι καρδιες και τα νεα φυλλα. ακομα ναι πρασινες ειναι οι καρδιες και τα νεα φυλλα... αν αλλαξει αυτο ενημερωνω!

Λιπασματα ακομη δεν χρειαζεσαι.και πως θα καταλαβω ποτε θα χρειαστω? Μονο καλιο και trace μπορεις να ριχνεις αλλα μιση δοση. Σιγα σιγα με το φως , φωτοπεριοδο στις 6 ωρες (την αυξανεις σταδιακα αργοτερα οταν ισοροπησει) και υπομονη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos99 Εμφάνιση μηνυμάτων
τα σαλιγγαρια δεν νομιζω να κανουν την ζημια.εμενα δεν μου το ενοχλουν.αυτο που ειχα προσεξει ηταν οτι οταν το ενυδρειο μου ηταν φρεσκο δεν τραβουσε με την καμια...... μετα πηρε φωτια!!!!γιαυτο σου λεω να κανεις υπομονη.ωχ... πολυ υπομονη μου λετε να κανω...και αγχωνομαι Αν παρεις την αποφαση να μειωσεις την λιπανση κρατα το potassium στα ιδια επιπεδα(εξαλου δεν δημιουργει αλγες) και μειωσε τα υπολοιπα.οι πολυ συχνες-μικρες αλλαγες νερου βοηθουν ποιο πολυ απο οσο μπορεις να φανταστεις.....παντως με τα βαττ που εχεις,την λιπανση που ακολουθεις κ diy co2 πιστευω οτι απλα πρεπει να δωσεις λιγο χρονο στο ενυδρειο να βρει την ισοροπια του .
παντως η κουμπα μου, δεν εχει προβλημα κανενα...αναπτυσετε κανονικοτατακαι με καλους ρυθμους!
οκ με πεισατε βραδυατικα
αααααααααααααα! με αυτο στο τζαμι τι κανω?
το ξυνω?
__________________
Το ακούω και το ξεχνώ. Το βλέπω και το θυμάμαι. Το κάνω και το καταλαβαίνω.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01859 seconds with 10 queries