Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-05-04, 11:03
moogy Ο χρήστης moogy δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Χαλάνδρι
Προεπιλογή

Συγχωρέστε με που μπαίνω στην συζήτηση παρότι αρχάριος αλλά θα ήθελα να πώ μια ιδέα. Ως νέος στο χόμπυ όταν ήρθε η ώρα να διαλέξω ψάρια για το ενυδρείο δεν είχα ιδέα από που να ξεκινήσω. Μεγαλύτερη απορία μου είναι αν πάει το α ψάρι με το β, αν χωράνε στο ενυδρείο τα α και β κλπ. Έκανα λοιπόν το εξής. Κοίταγα γύρω γύρω στο ιντερνέτ για ήδη στημένα ενυδρεία που παρουσίαζαν πολύ φίλοι του χόμπυ τα οποία ήταν σε διάφορες διαστάσεις και διαφορους συνδιασμούς ψαριών. Έτσι έψαξα και βρήκα ενυδρεία 60λιτρα (σαν το δικό μου) και διάβασα τι συνδιασμούς ψαριών είχαν βάλει πολύ κάτοχοι τέτοιων ενυδρείων. Διάλεξα λοιπόν ένα συνδιασμο που μου άρεσε και προχώρησα. Άρα λοιπον ίσως κάτι που θα μπορούσε να γίνει είναι μέσα από την εμπειρία σας στο χώρο θα έχετε δει ή δοκιμάσει οι ίδιοι κάποιους συνδιασμους ψαριών για διαφορετικά μεγέθη ενυδρείων. Γράφοντας λοιπον μια λίστα με συνδιασμούς ψαριών που ξέρετε οτι ''πάνε μεταξυ τους'' γιατί τα έχετε δεί με τα μάτια σας, ο αρχάριος όπως εγώ θα πεί '' αφού αυτός ο συνδιασμός είναι δοκιμασμένος θα ξεκινήσω με αυτόν''. Με λίγα λόγια μια αναλυτική παρουσίαση ενυδρείων που είχατε η έχετε είναι ενα καλό πάτημα για κάποιον που ψάχνει τι ψάρια να βάλει στο ενυδρείο του μέχρι να αποκτήση παραπάνω γνώσεις στο θέμα και να μπορεί να κρίνει ποιό πάει με τι.

Ελπίζω να μην κούρασα και sorry αν σας έμπλεξα την συζήτηση!

Page generated in 0,01406 seconds with 10 queries