Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-04-04, 19:01
Το avatar του χρήστη gaia
gaia Ο χρήστης gaia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Πολυ καλες διευθυνσεις discusman , τις περισσοτερες τις ξερω και τις βλεπω συχνα ειδικα γι' αυτες του Takashi Amano , τι να πει κανεις ;
Προσωπικα , απο αισθητικης αποψης , μου αρεσει περισσοτερο το φυσικο στυλ απο το ολλανδικο.Το δικο μου ενυδρειο ομως ειναι ολλανδικου στυλ γιατι καταρχην εχω ενα μονο ενυδρειο (το δευτερο αν βρω χρονο και χωρο θα ειναι προσπαθεια για amano-style) ετσι θεωρησα οτι θα ηταν καλυτερο <<σχολειο>> για πρωτη προσπαθεια αφου θα ειχα την δυνατοτητα να πειραματιστω με πολλα ειδη φυτων και να εξασκηθω στα κλαδεματα . Αντθετα στα φυσικου στυλ ενυδρεια ο αριθμος των ειδων εναι συνηθως περιορισμενος και νομιζω οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να φτιαξεις κατι πραγματικα καλο ΄η διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στο εμπνευσμενο και στο ανιαρο , στο φυσικο και το στημενο ειναι πολυ λεπτη . Βλεπουμε ενυδρεια στα οποια οι περιτεχνα τοποθετημενες ριζες μας δημιουργουν την εντυπωση οτι ειναι πολλα χρονια βυθισμενες και σου δινουν μια αισθηση παλαιοτητας χρησιμοποιοντας τα φυτα ως φυσικη πατινα του χρονου και βλεπουμε ενυδρεια στα οποια εχουμε ακουμπησει αφυσικα καποια ξυλα δινοντας την εντυπωση οτι θ'αναψουμε φωτια στην παραλια και βαλαμε και καποια φυτα για προσαναμα.
Δυστυχως οι γνωσεις μου πανω στους υπολογιστες περιοριζονται στα ακρως απαραιτητα και δεν ξερω πως να δωσω εδω κατευθειαν link σε καποια διευθυνση (σην επομενη συναντηση θελω μαθηματα) . Απλα γραφω μια διευθυνση του Oliver Knott που εχει ενυδρεια του με διαφορα στυλ και σε διαφορα μεγεθη !! ειναι στο plantella.com
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01411 seconds with 10 queries