Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manos147
Όντως το tunze είναι εσωτερικό, οπότε ακυρώνεται...
Για τα 2 της aquamedic περιμένω να μου πεις εντυπωσεις και απο το blue και να καταλήξω σιγά σιγά...
Κοίτα αν πρέπει να παω στο muti 1000 sl και δεν μπορεί να με καλήψει το 1000 blue, θα πάω... αλλά σίγουρα αν και απο τα 2 θα πάρω τα ίδια αποτελέσματα τα 100 ευρώ παραπάνω δεν θα ήθελα να τα πετάξω... καταλαβαίνεις τι εννοώ έτσι ?
|
το Blue καλυπτει μεχρι 400 λιτρα ενυδρειο ανετα , το SL mexri 1000 λιτρα, απλα αν ποτε στο μελλον φτιαξεις ενα ενυδρειο πανω απο 400 λιτρα τοτε το blue θα σου ηταν αχρηστο , το SL θα μπορουσες ανετα να το βαλεις.
Εγω εχω 2 ενυδρεια FO , 210 λιτρα εκαστο και στο ενα εχω το SL και στο αλλο θα μπει το blue . Ισως το ενα καπια στιγμη στο μελλον γηνει μεγαλητερο κοντα στα 400 λιτρα , το αλλο με τιποτα.
Οποτε αν δεν εχεις προοπτικη για μεγαλητερο ενυδρειο στο μελλον το blue ειναι οτι καλητερο , δεν υπαρχει λογος να παταξεις 100 ευρω παραπανω.
Το σκιμερ σιγουρα ειναι φοβερα καλο και αξιοπιστο , η aquamedic ειναι απο τις πιο κορυφαιες εταιριες.
το blue εχει και ετοιμη τρυπουλα στο δοχειο (φενεται στις φωτο) να βαλεις σωληνακι και να παει σε μεγαλυτερο δοχειο να αδιαζει το ποτηρι ωστε αν ληψεις διακοπες πολυ καιρο να μην ξεχυλειση το ποτηρι.
η αντλια του Blue ειναι μικροτερη 1200λ/ω απο του SL 2500λ/ω . και οι δυο εχουν φτερωτες βελονοειδες για να σπανε τον αερα προς το σκιμερ , απο κει και περα λιγο πολυ η λειτουργια των σκιμερ ειναι η ιδια . Με το blue εισαι και πιο οικονομικος απο καταναλωση , 12watt η αντλια του ενω του SL ειναι 37watt
Θα το εχω στα χερια μου δευτερα η τριτη οποτε θα σου πω , αν και δεν νωμηζω οτι χρειαζεται να αναφερω κατι ιδιεταιρο , το σκιμερ ειναι καλο.