Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Maverick
Αγαπητέ συνονόματε  , τα γραφεία δεν έκλεισαν επειδή δεν γέμιζαν στις συναντήσεις, αλλά επείδή ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου έχει διψήφιο αριθμό μελών (τη στιγμή που υπάρχουν 3-4 φόρουμ με πάνω από 1000 ενεργά μέλη το καθένα...) Εγώ αυτό το βρίσκω πιο τραγικό από το να μην έρχονται όλοι στις συναντήσεις..
|
Γιαννη,εγω τον συλλογο τον γνωρισα,πηγαινοντας ενα απογευμα με τον Apostolis.Aπο εκεινο το Σαββατο,καθε Σαββατο(πλην καποιων εξαιρεσεων)ημουν εκει.Αν λοιπον δεν ερχοντουσαν στις συναντησεις νεα ατομα,πως θα γνωριζαν τον συλλογο,τις δραστηριοτητες και τα ατομα πισω απο αυτον;Εμενα η γνωμη μου ειναι αυτη.Οτι πρεπει να γνωρισεις πρωτα και μετα να αποφασισεις.Η αληθεια ειναι οτι ανοιξα καποια ποστ για να πω την εμπειρια μου με τον συλλογο,ετσι ωστε να ερθουν και αλλα ατομα,αλλα δεν υπηρχε ανταποκριση.Συμφωνω οτι τα γραφεια δεν εκλεισαν για τον λογο της λιγοστης προσελευσης,αλλα πιστευω στο οτι,αν ερχοντουσαν νεα ατομα,αυτα θα γινοντουσαν μελη και το νουμερο δεν θα ηταν 2ψηφιο.Φιλικα και πολυχρονοι να ειμαστε.