θα συμφωνήσω μαζι σας αλλα δυστυχως ο χωρος δεν μου το επιτρεπει οποτε πρεπει να περιοριστω στα 60 λιτρα. θα ηθελα βεβεα σε αυτα τα λιτρα να συνδυασω ποιοτητα-τιμη οσο καλυτερα μπορω . Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν αξιζει πραγματικα τα λεφτα του το rekord 600 επειδη εχει πολυ καλο φιλτρο ή πληρωνω απλα το ονομα της μαρκας ???
και κατι αλλο ( σας κουρασ σορι ) που με προβληματιζει , αν αγοράσω απο το waterinn το ρεκορντ 600 θα εχω 60 ευρο δωρο να αγοράσω οτι θελω απο το καταστημα (εχει βονους 50% στα ενυδρεια ) , ενω αν παρω απο το petmuculus το ενυδρειο αν και ποιο φτηνο θα χρειαστει να πληρωσω μεταφορικα μιας και μενω αθηνα , οποτε δεν ξερω τι συμφερει και την τσεπη μου πραγματικα ???
-------------------------
Σας εχω διαλυσει με τις αποριες και συγγνωμη για αυτο αλλα αναζητω την οικονομικοτερη και οσο το δυνατον πιο ποιοτικη λυση και η εμπειρια σας ειναι χρησιμη . να ρωτησω λοιπον αν γνωριζει καποιος αν το φιλτρο της juwel ειναι σχετικα αθορυβο , γιατι θελω το ενυδρειο να μπει στο υπνοδωματιο μου ???
-------------------------
μαλλον δεν με συμφερει να αγορασω ενυδρειο 50 κιλων απο το petmuculus ¨:
Μεταφορά
Tο petcumulus.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS και κατά συνέπεια έχει πετύχει προνομιακές τιμές στα μεταφορικά. Πιο συγκεκριμένα, για τα πακέτα που έχουν βάρος έως δύο κιλά η χρέωση ειναι 3 ευρώ και κάθε έξτρα κιλό η χρέωση είναι 1,20 ευρώ ανά κιλό.
48*1,20 + 3,00 = 60,6 ( μονο για την μεταφορα !!!)
ας με διορθωσει καποιος να καταλαβα κατι λαθος .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kiriles : 07-01-11 στις 10:14
Αιτία: Automerged Doublepost
|