Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-11, 23:06
marigian Ο χρήστης marigian δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αγ. Μαρινα Κορωπιου
Προεπιλογή

Μιχαλη ευχαριστω!! Το ηθελα πολυ αυτο..
Παράθεση:
Ο πλέκο είναι ασύμβατος και τα κόι δεν θα χωράνε εκεί σύντομα....

Το ανακαλυψα δυστηχως κατοπιν εορτης..
Ο πλεκο θα μετακομισει στο ενυδρειο μιας φιλης με τροπικα αλλα θα του παρει κανα δυο μηνες λογω μετακομισης και οσο για τα κοι, μολις μεγαλωσουν λιγο ακομα η θα φτιαξω μια λιμνουλα στο κηπο η θα τους βρω μια λιμνουλα για μετακομιση(φανταζομαι ολο και καποιος θα τα θελει..)

Τωρα οσο για τις αλλαγες νερου καποιος μου ειπε οτι δε κανουν καθολου καλο για το φιλτρο που δουλευει μονο 3 βδομαδες τωρα.Και για την ακριβεια μου ειπαν οτι εκανα μεγαλη βλακεια (για να μην το πω..) που αλλαξα προχθες το 40% του ενυδρειου.
Εσεις τι λετε??

Η κατασταση συνεχιζει πανω κατω η ιδια με ολα τα ψαρακια εκτος του πλεκο, να ξυνονται ποτε ποτε στην αμμο, οχι με μανια ομως.
το bytterfly ουτε χειροτερευει ουτε καλυτερευει το ξεφτυσμα στην ουρα του οπως θα δειτε και στις φωτο που επισυναπτω.Καταταλα δειχνει να εχει πολυ φυσιολογικη συμπεριφορα και ορεξη.
Το assorted εχει παρα πολυ λιγα σηκωμενα λεπια και νομιζω τιποτα αλλο.
Το black moore δεν δειχνει τιποτα υποπτο .
Το ranchu ειναι αυτο με τα ποιο σηκωμενα λεπια απο ολους και συνηθιζει να ¨ξεκουραζετε¨ στο βυθο αρκετα συχνα. Εχει ομως απιστευτη ορεξη για φαι και να παιζει με τα χερια μου οποτε ειμαι κοντα η κανω κατι στο νερο.
Το ryukin εχει και αυτο λιγα ανασηκωμενα λεπια αιωρειτε την ποιο πολυ ωρα στη μεση οριζοντας την πλευση του και αν δε κανω λαθος ειναι λιγο κοκκινα τα βραγχια του..

Εχω προμηθευτει αλατι αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει.Να τους βαλω? Μεσα στο ενυδρειο η στην λεκανη πουειναι το μονο που μπορω να διαθεσω με ελαφροπετρα?? Και αν ναι με τι αναλογια και για ποση ωρα??
Αλλαγες νερου να κανω η δεν αφηνω το φιλτρο να στρωσει?? Και αν ναι ποσο νερο και καθε ποτε??

Επισυναπτω καποιες φωτο ελπιζωντας να σας βοηθησουν..

ΥΓ.Θα μπορουσα να βοηθησω σε οτιδηποτε εχει να κανει με τη φωτογραφια μιας και ειμαι φωτογραφος!!!!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  _MG_2091.JPG
Εμφανίσεις:  290
Μέγεθος:  46,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  _MG_2087.JPG
Εμφανίσεις:  302
Μέγεθος:  30,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  _MG_2069.JPG
Εμφανίσεις:  301
Μέγεθος:  33,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  _MG_2058.JPG