Εννοούσα ότι θα έριχνα βακτήρια μία φορά τη βδομάδα για όσο διάστημα θα κράταγε το στρώσιμο! Μετά όχι άλλα βακτήρια, αλλά σταδιακή ιχθυοφόρτιση και παρακολούθηση των μετρήσεων ώστε να τηρούνται οι ισορροπίες...
Μετά από τόσο διάβασμα που έριξα εδώ μέσα και τη βοήθεια όλων σας νομίζω έχω κατανοήσει πλήρως αυτόν τον αζωτούχο κύκλο και γιαυτό διάλεξα και αυτή τη μέθοδο στρωσίματος με αμμωνία και χωρίς ψάρια...
Σ'ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις σου!
__________________
Ο κόσμος είναι γεμάτος από μαγικά πράγματα που περιμένουν υπομονετικά το πνεύμα μας να γίνει πιο οξυδερκές.
Bertrand Russel, 1872-1970
http://www.w-engineering.blogspot.com
|