Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-11, 12:34
Το avatar του χρήστη kwstas_original
kwstas_original Ο χρήστης kwstas_original δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kwstas_original Send a message via Skype™ to kwstas_original
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
γιορτες γαρ..
κανενα βιντεακι με τον καταρρακτη εχουμε??
κατι που ηθελα να ρωτησω.. σε καθε παλουνταριο..πως καταφερνουμε να εχουμε διαυγη τζαμια και οχι θολωμενα απο την υγρασια?? ..αν το καταφερνουμε....
Εχω ταξει βιντεακι με ηχους του δασους!
Για να γινει ομως αυτο θελω λιγο φυτομαζα να εχουμε και κατι να δειξουμε...οποτε λιγο υπομονη!
Παρατηρω το εξης οσων αφορα τα τζαμια:
Οι ''πηγες'' για την υγρασια μου ειναι η τεχνητη βροχη (δουλευει οποτε το ανοιγω εγω, συνηθως 1-2 φορες τη μερα), το fogger (δουλευει με χρονοδιακοπτη για 40 λεπτα καθε 1 ωρα), αεραντλια (βοηθαει-RAVEN TIP), και πλεων ο καταρακτης (συνεχομενα).
Τα τζαμια γεμιζουν υδρατμους μονο οταν δουλευει το fogger και συνηθως αφου εχει δουλεψει τουλαχιστον ενα τεταρτο.
Μολις το fogger κλεισει για να ξεκουραστει λιγο, οι υδρατμοι απο τα τζαμια μεσα σε 5 λεπτα εξαφανιζονται.
Νομιζω πως εχω βρει μια ''αρμονια'', αλλα και μονο υδρατμους να εβλεπα καθολου δεν θα με πειραζε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chemical mac Εμφάνιση μηνυμάτων
πολύ όμορφο το τέρας. πάντως προσωπικά θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο αν κατέβαζες κι άλλο την στάθμη του νερού
Εχεις δικιο, το βλεπω και εγω οτι 10 με 15 εκατοστα λιγοτερο νερο θα ηταν καλητερα.
Ομως δεν μπορω να κανω τιποτα τωρα γιατι η πλατη καθοριζει πλεων τη σταθμη του νερου και πρεπει να βρισκεται εκει που τελειωνει το τσιμεντοχρωμα αλλιως θα εχω ασχημο αποτελεσμα.
Οταν με το καλο γεμισει ο τοπος φυτα ισως με περνει να δοκιμασω να την κατεβασω λιγο.
Παντως ειναι paludarium και οχι vivarium
Θενξ Μακη
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01413 seconds with 10 queries