Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-11, 03:58
Το avatar του χρήστη achisael
achisael Ο χρήστης achisael δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Λάρισα city για παντα ΑΕΛάρα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Esprit Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορείς να βάλεις καμιά φωτογραφία κοντινή όταν μπορέσεις να δω πως το έχεις στερεώσει και σε ποιά θέση? Εχει και μετασχηματιστή φαντάζομαι...

Όποτε ευκαιρίσεις...

Ευχαριστώ!

εχω κανει μια ψιλοκατασκευη με πλεξιγκλας ωστε τα νερα της αεραντλιας να μην ''πεφτουν πανω στην λαμπα'' εκει πανω εβαλα την λρντοταινια που ειναι αυτην εδω... http://cgi.ebay.com/24cm-Flexible-Ca...item230c930268
την κολλησα με σελοτειπ.. δεν χρειαχεται κατι αλλο.. και κοιταει προς το νερο...

για μετασχηματιστη εβαλα εναν παλιου κινητου..
βεβαια ειναι ποιο χαμηλης ''αποδοσης'' απο οτι πρεπει αλλα με το αποτελεσμα ειδα οτι αν ηταν ποιο ''δυνατος'' ο φωτισμος θα ηταν πολυ εντονος.. τωρα το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο...!!!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnbaz Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι ειναι ledoταινια κ ειναι κολλημενη κατω απο το ballast του κυριως φωτιστικου,δηλ αναμεσα στις λαμπες.εννοειτε οτι εχει δικο του μετασχηματιστη.μικρο κοστος,ευκολη τοποθετηση,αψογο αποτελεσμα!ωρες,δυο πριν-δυο μετα αφου κλεισουν τα φωτα.

εγω προσωπικα την εχω με σελοτειπ με τα λεντακια να κοιτανε την επιφανεια του νερου.. φυσικα ολο αυτο ''παταει'' σε πλεξιγκλας...

υπαρχουν και αυτοκολλητες ταινιες βεβαια.. αλλα γιατι δοκιμασα και της δυο .. αυτην που εβαλα στο λινκ παραπανω εχει καλυτερη αποδοση με μετασχηματιστη κινητου..

εγω το εχω 2 ωρες πριν 4 μετα.. γιατι με χαλαρωνει να το βλεπω...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 04-01-11 στις 03:58 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01926 seconds with 10 queries