Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-01-11, 20:48
ROULAMID Ο χρήστης ROULAMID δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

οι τελευταιες μετρησεισ που εκανα ειναι οι εξης ph 7.8 αμμωνια 1 ΝΟ2 μηδεν Ν03 μηδεν θερμοκρασια 26,5. φιλτρο εσωτερικο με μακαρονι , peat moss και υαλοβαμβακα. ειχα ανθρακα αλλα τον εβγαλα γιατι εχω φυτα. φυτα 2 κερατοφυλλα 2 vallisneria και 3 ανουβιες 2 κρυτπτοκορινες. τα εβαλα τωρα προσφατα γιατι μου ειπαν οτι κανει καλο. προσθεσα βακτηρια κι εβαλα 1 φορα 15ml ammolock της εταιρειας api. τα ψαρακια μεχρι στιγμης ειναι ζωηρα. δεν εχω καπου να τα δωσω τα ψαρια και προσπαθω να επιταχυνω το στρωσιμο. παντως ειχα τσεκαρει αν το ενυδρειο μου ειναι οκ πριν βαλω ψαρακια με μετρησεις και με την βοηθεια ανθρωπων που ειναι γνωστες του χομπι κι εκτος αυτου το ειχα ηδη δεκαπεντε μερες μονο με ενα ψαρακι που μου ειχε μεινει. δυο μηνες που ειχα μεσα τουρλου τουρλου ψαρια και μου πεθαινανε δεν ειχα τετοια προβληματα, ολες οι μετρησεις ηταν σωστες. υπαρχουν βακτηρια στο φιλτρο, το ελεγξα. επισης θα ηθελα να μου πειτε ποσες ωρες να αφηνω το φως αναμμενο.
-------------------------
τα βακτηρια ειναι του εμποριου special blend λεγεται.
-------------------------
ρε παιδια γιατι δεν μου απαντατε κι αγωνιω?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 02-01-11 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01664 seconds with 10 queries