Τον χειμώνα όμως δεν έχει σχεδόν καθόλου θάλασσα στο νερό μας ένεκα οι βροχές που απομακρύνουν την διείσδυση της θάλασσας ....
α
ξέχασα να σας πώ πως δεν έχω συναντήσει σε καμία μέτρηση ένδειξη χλωρίωσης του νερού απο τον δήμο-αυτό σας φαίνεται ασφαλές??????

Πάντως με στέλνεις για μιά "αναζήτηση" στα του υφάλμυρου....έστω για εγκυκλοπαιδικούς λόγους

-------------------------
Καθώς συνεχίζω το διάβασμά μου ανακαλύπτω διάφορα ,όπως είναι λογικό
200 λίτρα νερό για θέρμανση θέλουν 200 watt ρευμα-για κυκλοφορία θέλουν 600 λίτρα την ώρα αντλία
και για φώτα άλλα 200watt ρευμα
και η οικονομική κρίση είναι εδω.......
Για ένα ζευγάρι kribensis και 6 congo tetra μήπως θα αρκούσαν και λιγότερα λίτρα νερό άρα και οικονομική επιβάρυνση???
εννοείται πως η φτηνότερη λύση είναι να μην βάλω καθόλου ενυδρείο

αλλά δεν μου φαίνεται ώς και η βέλτιστη.....
και βέβαια δεν θέλω να στριμώξω τα ψαράκια αλλά στα υπονήματα και σε διάφορα σάιτ μελών του φόρουμ διαβάζω ότι και 80 λίτρα ίσως να είναι αρκετά...
ακούω απόψεις!!!!!!
αναλύοντας τις πιθανότητες ελάττωσης του μεγέθους θα ήθελα κάποιες συμβουλές
το φάρδος είναι σίγουρα σημαντικότερο του βάθους-αλλά, ποιό είναι ένα ελάχιστο βάθος για ένα ενυδρείο με τέτοια ψαράκια?
40 πόντοι μου ακούγονται οριακοί και για φάρδος και για βάθος,εσάς?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978
Αφου πας για Δυτικη Αφρικη οι ανουμπιες,οι βαλλισνεριες,οι bolbitis heudeloti και η ελεοχαρις ειναι μια χαρα,επειδη τα λιτρα σου το επιτρεπουν βαλε και κανα κρινουμ,το calamistratum ειναι υπεροχο.
|
αυτά τα φυτά δεν χρειάζονται ειδικό υπόστρωμα και CO2 απο μπουκάλα?