Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-12-10, 10:02
Το avatar του χρήστη lans
lans Ο χρήστης lans δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Athina
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην lans Send a message via Skype™ to lans
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
για τα τετρα μη συμβατα δε λεω πως δε θα ζησουν. εννοω απλα πως καταπιεζονται πολυ γιατι
1)ειναι πολυ μικρος αριθμος τα 5 ατομα για αυτα τα ειδη.
2)ειναι ψαρια που θελουν χωρο να κολυμπουν οποτε καταπιεζονται περισσοτερο σε μικρα ενυδρεια (ειδικα χωρις μηκος) αποτι αλλα ψαρια αντιστοιχου μεγεθους π.χ. γκαπυ.
3) χανεται ολη η ομορφια τους που ειναι μεγαλα κοπαδια με γρηγορη κολυμβηση.

η δικη μου αποψη ειναι πως θα επρεπε να αποφευγουμε να ενισχυουμε την βιομηχανια παραμορφωσης ψαριων. οποτε βαμμενα...μπαλλουν ..μινι..κ.τ.λ. τα βγαζω απο τη λιστα μου ουτως η αλλως. φυσικα αυτο δε σημαινει οτι ενστερνιζονται ολοι αυτη την αποψη. επισης ας μη ξεχναμε πως μινι-ξεμινι θα γεννοβολανε παλι αβερτα.

σαφως και ανταλλασουμε απλως αποψεις
καλημερα...
1) για τα τετρας που ειπες εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο και ειδικα για το τριτο. και σχεδον ολοι οι γενια των τετρας ειναι να εχεις κοπαδακια το 10-15 και να τα βλεπεις ολα μαζι...

2) και εγω ειμαι τελειως κατα των μη φυσικων ψαριων (ασχετα αν εχω 2 κολορεντ σκιρτ τετρας, απο αναγκη τα εχω ), αλλα τα πλατυ ειναι παραμορφωμένα?

3) Οντως μινι ξεμινι δεν εχει σχέσεις και ζωντανω παραδειγμα τα γκαπυ, αλλα λεμε επειδε δεν εχουν τρελες απαιτήσεις θα μπορουσε να βαλει 2 τετοια.

ΥΓ. Βεβαια ειναι πολλα τα ειδη που θα μπορουσε να βαλει και να του πουμε...αλλα ειναι πολλααααα...

Page generated in 0,01699 seconds with 10 queries