Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 04-04-04, 03:25
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2003
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Μηνύματα: 652
Προεπιλογή Re: ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ

Φίλε κουράγιο. Πάρε μιά βαθιά ανάσα και πάμε. Λες για βιολογικό δύο Fluval. Αυτό δεν λέει τίποτα. Πρέπει να μας πεις τι περιέχουν τα Fluval. Αν είναι το υλικό που έρχεται μαζί λυπάμαι αλλά δεν είναι αρκετό σε καμία περίπτωση.
Επιπλέον μιλάς για άσπρη άμμο. Θέλω να μου πεις το σημείο που τη μάζεψες. Μπορείς να πεις ότι η άμμος δεν έχει κάτι που σου λερώνει το νερό; Πόσο είναι το ύψος της άμμου στο βυθό;
Όλα τα υπόλοιπα (πέτρες, ψάρια, καραβίδες) είναι ντόπια; Αν ναι σε τι θερμοκρασία κρατάς το ενυδρείο; Και επιπλέον εδώ τελειώνω γιατί άλλη εμπειρία με μεσογειακό δεν έχω.
Αν τώρα μιλάς για τροπικό ύψαλο τότε εκεί συζητάμε.
Για αρχή περιέγραψέ μου τη διαδικασία αλλαγής νερού. Αν χρησιμοποιείς βρύση, κάποια μορφή φιλτραρίσματος ή νερό θάλασας. Τώρα λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά ο μήνας χωρίς ψάρια σημαίνει τίποτα. Το βασικότερο πράγμα είναι η βιολογική ισοροπία. Πρέπει λοιπόν να έχεις κάποια μορφή ζωική στο ενυδρείο για να παράγει βρωμιά ώστε να αναπτυχθούν οι μικροοργανισμοί. Ο πληθυσμός των οργανισμών αυτών είναι σε άμεση σχέση με το πόση βρωμιά πέφτει στο νερό.
Για να μην προχωράω στο κενό, δώσε μου μερικές απαντήσεις και το συζητάμε.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01868 seconds with 10 queries