Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-12-10, 14:56
yannis Ο χρήστης yannis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αττική
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ROULAMID Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι η αμμωνια ανεβηκε αφου εβαλα τα ψαρακια μου.το θεμα ειναι οτι δεν πεφτει απο τοτε κι εχουν περασει 15 μερες. τα ψαρακια τα εβαλα αφου ειχα στρωσει το ενυδρειο. το θεμα ειναι οτι εχω μπερδευτει γιατι αλλοι μου λενε οτι φταιει οτι κανω συχνες αλλαγες νερου κι αλλοι μου λενε οτι πρεπει να κανω αλλαγες νερου συνεχεια μεχρι να πεσει η αμμωνια. πηρα ενα υγρο που ριχνει την αμμωνια αλλα δεν το εχω βαλει μεσα γιατι δεν ξερω αν κανει καλο τελικα.
Μην μπερδεύεσαι:
Το φίλτρο σου δεν έχει στρώσει και αφού έβαλες τα ψαράκια η αμμωνία ανέβηκε (λόγω της τροφής και των απεκκριμάτων)…
Αφού λοιπόν έχεις ένα άστρωτο ενυδρείο με ψάρια πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις τα επίπεδα της αμμωνίας χαμηλά. Πως; κάνοντας αλλαγές νερού και ταΐζοντας ελάχιστα.
Ταυτόχρονα για να επιταχύνεις το στρώσιμο του φίλτρου μπορείς να προσθέσεις έτοιμα βακτήρια του εμπορίου (ίσως δουλέψουν) ή και μπόλι από ενυδρείο χωρίς προβλήματα
Μην προσθέτεις λιπάσματα και χημείες, κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Ξέχνα τα φυτά , άσε το ph όπως είναι και μείωσε την θερμοκρασία.
Πες μας τι γράφει πάνω το υγρό για την αμμωνία που αγόρασες...
Όπως λέει και ο panos-alex/polis προσπάθησε να δώσεις τα ψαράκια σου και να κάνεις σωστό στρώσιμο με το πάσο σου.

Το ενυδρείο θέλει υπομονή….

Page generated in 0,01606 seconds with 10 queries