Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 29-12-10, 10:15
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από magman Εμφάνιση μηνυμάτων
1. Διαρροές δεν έχω ευτυχώς!!
2. Το έχω βάλει στην είσοδο, παίζει ρόλο;;;
3. Όχι δεν θα βάζω απο εκεί νερό, θα το μελετήσω όμως
4. Το λάστιχο ποτίσματος είναι μετά την βάνα, αν κατάλαβα καλά δεν είναι καλή επιλογή επειδή δεν μπορώ να δω μέσα;;;
1. Φυσικα και τωρα θα ειναι ΟΚ. Για το μελλον μιλησα να εχεις το νου σου σε τι κατασταση θα βρισκεται το βανακι.
2. Ναι παιζει ρολο. Αν το εχεις στην εξοδο θα φευγει πιο γρηγορα το νερο γιατι θα βοηθαει και η αντλια του φιλτρου. Αν κανεις δε και εισαγωγη νερου στο ενυδρειο απο το ιδιο σημειο, πρεπει απαραιτητα να μπει το βανακι στην εξοδο, για να μη μπαινει το φρεσκο νερο (που οσο ναναι θα ειναι λιγο διαφορετικο απο του ενυδρειου) κατευθειαν στο φιλτρο. Αν εχεις το βανακι στην εξοδο, το φρεσκο νερο θα μπαινει πρωτα στο ενυδρειο θα αναμυγνειεται με το παλιο νερο και μετα θα πηγαινει στο φιλτρο
3. Μελετατα το
4. Αν δεν βαζεις νερο απο το ιδιο λαστιχο δεν χρειζεται προσοχη αφου το νερο μονο θα φευγει απο εκει. Αν ομως βαζεις απο εκει και το φρεσκο, θα πρεπει να ειναι σε αψογη κατασταση το λαστιχο εσωτερικα, εστω κι αν "ξεπλενεται" απο το νερο που θα βγαζεις απο το ενυδρειο πριν την εισαγωγη του φρεσκου. Το λαστιχο ποτισματος δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει οτι αν μεινει νερο μεσα, βρωμαει και αν εχεις δοκιμασει να πιεις πριν το ξεπλυνεις εσωτερικα πολυ καλα, ειναι σκετο δηλητηριο απο γευση. Αν φυσηξεις δε με δυναμη μετα απο καιρο απραξιας του, βγαζει και κομματια απο την εσωτερικη "επενδυση" του.
Το αλφαδολαστιχο ειναι πολυ πιο ασφαλες και το τσεκαρεις και με το ματι οταν ειναι διαφανες. Μετα τη χρηση του κατα την αλλαγη (ιδιως αν το χρησιμοποιεις και για εισαγωγη), το αδειαζεις καλα και φυσας μεσα του να αδειασει οσο καλυτερα γινεται. Εγω αυτα κανω για να εχω οσο γινεται το κεφαλι μου ησυχο.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01567 seconds with 10 queries