Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-12-10, 15:36
Το avatar του χρήστη Crazy_Beaver
Crazy_Beaver Ο χρήστης Crazy_Beaver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Δάφνη
Προεπιλογή

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν από εδώ μέσα που ασχολείται πολύ παραπάνω από εμένα ή και λιγότερο εγώ κατέληξα ότι κινεζοι γερμανοί ιταλοί όλοι απατεώνες είναι αφού το παίζουν Έλληνες και ακολουθούν όλοι μα όλοι ανεξερέτως το ότι δηλώνω είμαι!!!!Με τις ροές τελικά δεν βγάζεις άκρη όσο και να το ψάξεις!Αυτό που π΄ρεπει να διευκρινηστεί ΄παντως για τους νέους είναι ότι αν έχω ένα φίλτρο με 1 λίτρο υλικό και περνάω από μέσα 15 000 λίτρα την ώρα κάνω μια τρύπα στο νερό!Γι αυτό κοιτάχτε την κατανάλωση την τιμή και τα λίτρα του κα΄δου στην αρχή και σε δεύτερη μοίρα η κυκλοφορία, χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να την κοιτάμε.

Και θα δώσω ένξα παράδειγμα για να γίνω πιο κατανοητός.Ας πόυμε οτι εγώ έχω ένα ενυδρείο 500 λίτρα!Αν βάλω μέσα αφρικανικές κιχλίδες θεωρητικά μιλώντας θέλω 5 φορές τα λίτρα μου τουλάχιστον, άρα θέλω 2500 λίτρα.Αυτά είναι πργματικά ή θεωρητικά.Γιατί αν είναι πραγματικά φέξε μου και γλίστρησα.Για να το προσεγησω με τα μανομετρικά βουλόματα υγρασίες αγαμία του τεχνικού που το έφταξε κλπ π΄ρεπει να βάλω 5000 ονομαστικά για να πώ ότι είμαι σίγουρος πως τα γυρνάω!Αρα βράστα χαράλαμπε!!!!!!!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01621 seconds with 10 queries