Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-03-04, 20:11
giannis1976 Ο χρήστης giannis1976 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην giannis1976
Προεπιλογή Re: Τέστ νερού

Τα ψάρια τα έχω γύρω στις 5 μήνες .Το ενυδρείο κατά τη γνώμη μου είχε στρώσει αλλά πριν ένα μήνα είχα διαρροή και έτσι το άδειασα όλο.Και επίσης επειδή δεν ήξερα και έπλεινα και το φιλτρο του ενυδρείου και έτσι χάλασα και τη βιολογία του.Με λίγα λόγια νομίζω όπως είπατε ότι μάλλον το ενυδρείο θέλει στρώσιμο απο την αρχή.Το θέμα είναι ότι εγώ κάνω αλλάγες νερού κάθε βδομάδα γύρω στο 1/4.Είναι σωστο αυτό τώρα που το ενυδρείο είναι άστρωτο?Το υπόστρωμα είναι χαλικάκι μετρ'ιου μεγέθους που είχα πάρει από petshop.Eπίσης έχω βάλει στο ενυδρείο έναν αμφορέα ο οποίος ήταν κάποτε γλάστρα και μου άρεσε πολύ γιατί οι πλευρές του είναι τρύπιες και έτσι έίναι μια καλή κρυψώνα και όμορφο ντεκόρ επίσης.Φυσικά την έπλυνα καλά πριν το βάλω μέσα αλλά δεν μπορώ να ξέρω το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη.Φαίνεται να έιναι απο πηλό αλλά δεν είμαι σίγουρος.Μπορεί να φταίει για το PH?Eπίσης το νερό είναι κάπως θολό.Ο λόγος είναι επειδή είναι άστρωτο?Me τα τεστ που έχω (PH NO3)μπορώ να παρακολουθήσω το στρώσιμο
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01223 seconds with 10 queries