Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-12-10, 20:57
Το avatar του χρήστη johnbaz
johnbaz Ο χρήστης johnbaz δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Question Προβλημα με μπολιασμα!!!

Καταρχας χρονια πολλα σε ολους κ καλες γιορτες.Ειπα λοιπον κ γω να ξεκινησω ενα μικρο ενυδρειο συγκεκριμενα το moby dick 25l κ να βαλω μεσα 7-8 καρδιναλιους που μου αρεσουν απιστευτα μιας κ στο μεγαλο καραδοκουν τα σκαλαρια!μπολιασα λοιπον το φιλτρο,εβαλα νερο απτο μεγαλο το ενυδρειο κ τους εβαλα μεσα.μεχρι εδω καλα,απο προχθες αρχισα να μαζευω ψοφιους κ σε μετρησεις που εκανα βρηκα οτι υπαρχει αμμωνια στο νεο!το αιτιο ειναι οτι το παλιο χαλικι που ειχα δεν το ξεπλυνα καλα απο προηγουμενη χρηση σε αλλο ενυδρειο που ειχε αμμωνια κ μαλλον μεταφερθηκε στο νεο.αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι δεν πετυχε η βιολογια,επισης το εσωτερικο φιλτρο του ειναι πανω στο καπακι κ ειναι τριων σταδιων κ εχω βαλει απο κει που φερνει το νερο το φιλτρο τις βιομπαλες κ μετα μπλε σφουγγαρι.ειναι σωστο ετσι;υπενθυμιζω οτι επειτα απο τις πρωτες απωλειες ξεπλυνα το χαλικι κ μετα μηδενιστηκε η αμμωνια μετα απο σημερινο θανατο ξαναεχω παλι λιγη αμμωνια.τι παιζει κ τι πρεπει να κανω;;; Υ.Γ το μεγαλο μου ενυδρειο δεν εχει καθολου αμμωνια σε επανειλημμενες μετρησεις κ ουτε ειχα ποτε,το λεω γιατι πολυ λογικα αυτο ειναι το πρωτο που θα σκεφτητε κ με το δικιο σας

Page generated in 0,01392 seconds with 10 queries