Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #68  
Παλιά 19-12-10, 08:18
Το avatar του χρήστη kingrim
kingrim Ο χρήστης kingrim δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 08-02-2005
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 3.102
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kingrim
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χριστόφορος Μίχας Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη παρατηρώντας το προσεκτικά μου ήρθαν στο μυαλό ιδέες -άν μου επιτρέπεις Φυσικα και σου επιτρεπω και σε ολους οσους εχουν ιδεες - πχ. τί θα έλεγες άν σήκωνες όρθιες τις δύο πέτρες δεξιά ?(τις μπροστινές με τη μαριτίμα) γιατί ενώ σε όλες τις άλλες πέτρες οι φυσικές χαρακιές είναι όρθιες, στις δύο είναι οριζόντιες.
ειναι μια πολυ καλη παρατηρηση που εχει γινει και απο τον Raven και απο τον Bokosta το θεμα ειναι οτι οι πετρες εχουν αλλη μια χρηση κρατουν τις πισω πετρες να μην πεσουν και σπασουν το ενυδρειο. αυτο που θα κανω σε εκεινη την πλευρα ειναι να βαλω φυτα να καληψουν μεγαλο ογκο απο τις πετρες παντως η παρατηρηση σου ειναι πολυ σωστη
Κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι άν απομάκρυνες μεταξύ τους λίγο τις δύο φούντες της ελεόχαρις από το κέντρο (η μια να πάει μια ιδέα αριστερότερα και η άλλη δεξιότερα) για να φαίνεται στενό μονοπάτι με βάθος στο κέντρο.
Και εδω εχεις μια πολυ καλη ιδεα αλλα ο στοχος ειναι να γεμισει ολο εκεινο το κομματι με ελεοχαρις και μετα να δω πως ειναι πιο ομορφο με δρομακι ή χωρις .
Τέλος, να έδενες και αραιή μος σε μερικές κορυφές (αυτές που έχουν έντονες εσοχές) για να μην φαίνεται μόνο στολισμένη η μία με τη ρίτσια.
Εχω βαλει σε ενα σημειο flame moss αλλα με τρομαζει γιατι θα μπορει να χασει το ενυδρειο το βαθος του αφου θα υπαρχει συγκριση μεταξι μεγεθους μοςς και βραχου εχω στο μυαλο μου να κανω κατι με HYDROCOTYLE SIBTHORPIOIDES


ευχαριστω πολυ περιμενω και αλλες ιδεες
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01486 seconds with 10 queries