Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από crazyio
Μήπως είναι προτιμότερο να πάρεις ένα νέο φίλτρο από το να αλλάξεις τα πάντα μέχρι να βρεις τι φταίει ?? 
Είσαι σίγουρος πως δεν μένει αέρας μέσα στο φίλτρο κατά το άνοιγμα -κλείσιμο ?
Την επόμενη φορά που θα το ανοίξεις και είσαι έτοιμος να το κλείσεις πάρε μια λεκάνη, βάλε τον κάδο μέσα, ρίξε νερό από το ενυδρείο μέχρι να ξεχυλήσει και με ανοιχτά τα βανάκια κούμπωσε την κεφαλή (πρόσεχε όταν σου πετάξει νερό απο τα βανάκια μην τα κάνεις όλα χάλια  ).
Με τον τρόπο αυτό είσαι σίγουρος πως τουλάχιστον εκείνη την ώρα δεν έχει μείνει μέσα αέρας.
Σκούπισέ το, συνέδεσε τους σωλήνες σου (που είσαι και εκεί πάλι σίγουρος πως δεν έχουν μέσα αέρα) και βάλε το σε λειτουργία και δες .. 
|
Φιλε μου δεν εχω πολυ καιρο που το πηρα το φιλτρο και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να ξανα παρω τωρα φιλτρο. δεν προκειτε να δωσω αλλα για ανταλακτικα, θα το ψαξω λιγο καλυτερα μηπωσ μπορεσω να το διορθωσω αλλιως θα δω τι θα κανω. Ο τροπος που μου προτεινεις ειναι αυτος που κανω και γω. Σιγουρα δεν ειναι αερας γιατι αλλωστε οτν μενει αερας μεσα ακουγετε διαφορετικα και μολις βγει ο αερας σταματει ο ηχος αυτος και συνεχιζει να ακουγεται ενα συνεχομενο χτυπημα! ειναι καθαρα μηχανικο το θεμα.