Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 15-12-10, 18:58
Το avatar του χρήστη Geovai
Geovai Ο χρήστης Geovai δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 15-06-2010
Περιοχή: Περιστερι Αττικης
Μηνύματα: 385
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορει και να μην εχει καλη ροη μεσα και ζοριζει τη φτερωτη
Τσεκαρε και σωληνες μηπως εχουν βουλωσει ή τσακισει πουθενα ή εχει μειωμενη εισαγωγη γενικα νερου πχ μισοκλειστο βανακι εισαγωγης.
Επισης να ρωτησω αν εχεις βαλει σωστα απο κατω απο την κεφαλη τη σιτα ή/και ερχεται σε επαφη υαλοβαμβακας με τη φτερωτη.

Αν ξεκινησε ο θορυβος μετα απο συντηρηση συνηθως αυτα φταινε ή σπασιμο απο λαθος χειρισμο του κεραμικου αξονακιου
τον γυαλοβαμβακα το αφαιρεσα για αυτον τον λογο που ειπες, την σιτα την εχω τσεκαρει και ειναι ενταξει. τωρα δεν ξερω για τον αξονα που λες. ειναι αυτος ο ασπρος αξονας που περναει μεσα απο την φτερωτη? γιατι τωρα που τον καθαριζα μου φανηκε οκ! θα το δοκιμασω αν ειναι χωρις τα υλικα φιλτραρισματος, μηπως μπουκωνει λογω των υλικων αν και δεν το εχω υπερβολικα φορτωμενο απο υλικα!
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01299 seconds with 10 queries