Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-12-10, 22:27
Το avatar του χρήστη Savou
Savou Ο χρήστης Savou δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ηλιουπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos1972 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντιχλώριο βάζεις;
Αυτό μπαίνει πρώτα στο νερό, πρωτού το βάλεις στο ενυδρείο!!!!

Το nitrivec δε σου χρειάζεται...

Ίσως το σίδηρο είναι λίγο παραπάνω στην πράξη απότι πραγματικά χρειάζεσαι και κανονικά θα ήθελες excel λίγο κάθε μέρα!

Κάθε πότε αλλάζεις νερό;
Το φίλτρο σου το πειράζεις στις αλλαγές;
Νερο αλλαζω καθε βδομαδα 20% νερου του ενυδρειου .Το φιλτρο του ενυδρειου το καθαριζω 1φορα τον μηνα(περιπου)Δηλαδη Excel λιγο καθε μερα..??Δεν ειναι κακο για τις γαριδες αυτο..??
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τσιόνογλου Σταύρος Εμφάνιση μηνυμάτων
Αναφέρονται για ενυδρεία φουλ φυτεμένα με όλα τα καλαμπαλίκια τους,καλό είναι να σπάμε τις δόσεις σε μικρότερες ποσότητες και παρατηρόντας τα φυτά το τι λίπασμα θέλουν κάθε φορα.Για να καταλάβεις απλά θα σου πώ οτι σε φουλ φυτεμένο ενυδρείο μου 450 λίτρα με πολλά φυτά ολος ο βυθός καλυμμένος με cuba και φουλ CO2 και φώτα δεν έριχνα παραπάνω απο 2ml σίδηρο 3 φορες την εβδομάδα και άλλες 2 φορές απο 2 ml Seachem Flourish.Φυσξικά υπήρχε και υπόστρωμα.
Το ενυδρειο ειναι Foul fυτεμενο με υποστρωμα Flourite black sand.Φτωτησμο οχι τον καλητερο αλλα αυτο θα φτειαχτει..Co2 δεν εχω..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlos1988 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν εχει στρωθει το φιλτρο-ενυδρειο,ποιος ο λογος να ριχνεις ακομα τα βακτηρια της sera?
Βακτηρια βαζωακομα γιατι μου εχουν πει οτι κακο δεν κανει μονο καλο κανει...Εκαι αφου εχω μπολικο βαζω..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Savou : 11-12-10 στις 22:27 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01349 seconds with 10 queries