Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-12-10, 23:08
africano Ο χρήστης africano δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kingrim Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου καλησπερα

Πρωτα απο ολα το ενυδριεο σου πρεπει να παει στα ενυδρεια με φυτα και πιο συγκεκριμενα στα aquascaping tanks αν δεν το εχεις στειλει στον διαγωνισμο θα παρω φορα και θα βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο και δεν θελεις να δεις τι θα παθει ο τοιχος μετα.... χαχαχα (μην το πεις πουθενα αλλα δεν το εχω στειλει στον διαγωνισμο γιατι υπαρχουν πολλα και πολυ καλυτερα ενυδρεια εδω μεσα ....)

ο φωτισμος σου ειναι καλος σε σχεση με τα λιπασματα και το co2 σου. Με τοσο μεγαλα και ομορφα φυτα ειναι λογικο να μην εχεις φως στον βυθο.
αν βλεπεις μεγαλη διαφορα σε σχεση με πριν 10 μερες τοτε αλλαξε τα starter (πως φτανω στο starter του juwel? ανοιγει απο καπου??)που ειναι και φθηνα και μετα δες για μπαλαστ αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο. υπαρχει περιπτωση να εχει μαζεψει αλλατα το τζαμι και να μην περναει το φως? (δεν ειναι αλατα...πριν μερικες μερες εβλεπα καθαρα τον βυθο και το γρασιδακι μου ηταν καταπρασινο ..τωρα μερα σε 4-5 μερες εχει αρχισει να χανει το χρωμα του)

αν θελεις γρασιδακι που θα σου αργησει ομως να γινει χαλακι αλλα θα παει και στα σκιερα σημεια δωσε μια ευκαιρια στην Marsilea hirsuta .(ετσι οπως παει θα το δοκιμασω)

πραγματικα αν εχεις κανει αυτο το ενιδρειο χωρις να ξερεις πολλα οπως λες εχεις μεγαλο μελλον στο aquascaping
(ευχαριστω αλλα νομιζω οτι υπερβαλεις...λιγο )
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01449 seconds with 10 queries