Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 09-12-10, 13:57
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2003
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Μηνύματα: 652
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan Εμφάνιση μηνυμάτων
θα μπορουσες να εισαι πιο ευγενικος και λιγοτερο αποτομος/ειρωνικος στις απαντησεις σου; Μια ερωτηση εκανα, δεν εθιξα κανεναν.

fyi αναφερομουν σε ενυδρειο με γλυκο νερο. Αλγη δεν υπαρχει μονο στο αλμυρο νερο you know. Προφανως με ατομα που εχουν συμπεριφορα σαν και του λογου σου ειναι αδυνατο να κανω διαλλογο και να συμμετεχω στο παρον φορουμ. Καλη σας μερα.
Δεν κατάλαβα που σε έθιξα. Σου έκανα και ερώτηση μάλιστα να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω. Απότομος και ειρωνικός σε εσένα δεν ήμουν στο ελάχιστο.
Από εκεί και πέρα όμως και εσύ έχεις μια ευθύνη απέναντι στους άλλους που μετέχουν στο forum και περιμένουν να πάρουν μια σωστή πληροφορία.Εσύ μετέχεις σε μια λάθος κατηγορία, σχολιάζεις και αμφισβητείς τότε κάποιοι που θα σε διαβάσουν κινδυνεύουν να παραπληροφορηθουν.
Όσο για το φίλο που πόσταρε ναι είμαι ερωνικός αφού του επισημαίνω πρώτα το λάθος, του επισημαίνω ότι οι οτόκυκλοι δεν κολλάνε,και αυτός φτάνει στο σημείο να προτείνει να ρίξουμε στο αλμυρό νερό οτόκυκλους. Δεν είναι δυνατό να παίζουμε με ζωές ακόμα και αν το ζωντανό είναι οτόκυκλος.Λίγος σεβασμός στους ζώντες οργανισμούς δεν βλάπτει.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01477 seconds with 10 queries