Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-12-10, 12:28
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από safetyzone Εμφάνιση μηνυμάτων
ισως εχεισ ενα δικαιο αλλα ακου να δεις.προφανως ξερεις οτι οι οτο ειναι ψαρια που τρωνε την αλγη,ωστοσο ομως ειναι ψαρια που δν μεγαλωνουν ιδιαιτερα αλλα μεγαλωνουν.ποιος τωρα θα παει να ριξει 10 οτοκυκλους?κανενα εριμιτη στο θαλασσινο και καμια γαριδουλα η γλυφτρα στο γλυκο.και να τα ριξει καλο θα του κανει δν θα χασει και τπτ.
Ναι.Καλά τα λες.
Μόνο που οι οτόκυκλοι θα ψοφήσουν στο αλμυρό νερό και έτσι θα αυξηθεί η αμμωνία και επομένως και η άλγη.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω εχω δει μπλε και ειχε φτασει σε σημειο να εχει καλυψει τα παντα, υποστρωμα, φυτα, τζαμια. Ευχομαι να μη ξαναδω κατι τετοιο! Η πρασινη ειναι καλη αλγη; Επειδη αφηνω πολλες ωρες το φως ανοιχτο (πανω απο 11-12 ωρες) αναπτυσσεται γρηγορα στο πισω τζαμι (στα αλα τζαμια δεν εχω προβλημα) και πρεπει να την καθαριζω περιπου 1 φορα καθε 2 εβδομαδες. Οταν την καθαριζω με τηλεκαρτα μου φευγει και σκορπιζεται στο ενυδρειο. Πως μπορω να το αποφυγω αυτο;
Συγνώμη έχεις δει σε θαλλασινό νερό μπλε άλγη;Παρασιτική άλγη που να μεγαλώνει σε τζάμια; Τι ενυδρείο έχεις; Τι φωτισμό; Τι χρησιμοποιείς για φιλτράρισμα(βιολογικό και χημικό);

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sps4ever(niktso) : 08-12-10 στις 12:28 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01376 seconds with 10 queries