Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 03-12-10, 09:05
Το avatar του χρήστη Geovai
Geovai Ο χρήστης Geovai δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 15-06-2010
Περιοχή: Περιστερι Αττικης
Μηνύματα: 385
Προεπιλογή

Νομιζω οτι κινδυνολογειται χωρισ λογο!! Υπαρχουν λυσεισ για ολα.
1. Δεν χρειαζετε να το κρατατε μιασ κει εχει βαση στιριξησ μεταλικη που το σφιγγεισ σε μια επιφανεια
2. Το κοστοσ το εχτρα υλικων δεν ειναι θεμα πιστευω. οι συνδεσεισ και τα λχιστα τα παιρνεισ απο το Practiker η ενα καταστημα με ποτιστικα και ειναι φθηνα!
3. Για την εξαγωγη νερου βαζεισ ενα τουλι στην ακρη του λαστιχου και τοποθετεισ το λαστιχο σε τετοιο σημειο που δεν πλησιαζουν πολυ τα ψαρια και κανεισ την δουλια σου, εφοσον δεν θα φυγεισ απο το ενυδρειο οση ωρα καινεις αντληση. Αλλωστε για την εξαγωγη του νερου ισωσ να μην μας χρειαστει μιας και ειναι ευκολο απλα με την βαρητητα να βγαλουμε το νερο εκτοσ αν εχουμε αρκετα μεγαλο ενυδρειο και βιαζομαστε!!!
4. Σην εισαγωγη του νερου βοηθαει περισσοτερο και δεν χρειαζεται να βαλεισ τριπανι αλλα και με ενα βιδολογο που μπορει να εχει σκαλες ταχυτητας μπορεισ να αποφυγεισ το πιτσιλισμα και τα λαστιχα μεσα στο ενυδρειο μπορειται να το στερεωσετε με βεντουζεσ συγρατησησ που βαζουμε σε μπαστουνια εισαγωγησ νερου.

Για καποιουσ που δεν εχουν τρυπανια ουτε βιδολογουσ δεν συμφερει ενοειται!
Εγω απλωσ παντωσ το προτεινα για πιστευω ειναι ευκαιρια! απο εκει και περα κρινει ο καθενας απο μονοσ του! μολισ το δοκιμασω θα σας αναφερω τα πλη και τα συν!
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01366 seconds with 10 queries