Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-11-10, 16:52
Το avatar του χρήστη aquahobby
aquahobby Ο χρήστης aquahobby δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Mαρούσι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα περιττωματα ειναι "δηλητηριωδης" αλλα γιαυτο υπαρχει το βιολογικο φιλτρο.
Τα ψαρια βγαζουν ρυπους με τα περιττωματα, αλλα τα περισσοτερα προερχονται απο τα βραγχια τους και δεν τα βλεπεις καν.

Τα περιττωματα μονο αν ειναι διαφανη και κρεμονται σαν κλωστες ειναι κακο σημαδι για βακτηριακη λοιμωξη. Αν ειναι χρωματισμενα ειναι απο το πολυ φαι.
Το ενυδρειακα (τουλαχιστον) λιπασματα ειναι μελετημενα (σε σωστες δοσολογιες) να ειναι φιλικα προς τα ψαρια. Προσοχη μπορει να θελουν σε πιο ευαισθητους οργανισμους.
Παντως σε νεα ενυδρεια δεν βαζουμε αμεσως λιπασματα ή βαζουμε το πολυ πολυ κατι "ελαφρυ" οπως ενα γενικο λιπασμα ιχνοστοιχειων.
Οι αλλαγες του νερου δινουν στο νεο ενυδρειο, τα απαραιτητα συστατικα για τα (ευκολα-μετρια τουλαχιστον) φυτα.
Εχεις καποιο προβλημα μα τα φυτα? Συνηθως στην αλλαγη περιβαλλοντος παρουσιαζουν παροδικα καποια προβληματα, ιδιως οταν ειναι εταιρειας που τα καλλιεργει εκτος νερου (emersed)
οκ θα χρησιμοποιησω αργοτερα το λιπασμα.τα φυτα φαινονται να πηγαινουν καλα.οι ανουμπιες εχουν πεταξει ολες απο 1-2 φυλλα και ενα Ceratopteris thallictroides που εχω εχει αναπτυχθει αρκετα.
μονο η μια ανουμπια φαινεται σαν να εχει σαπισει ενα φυλλο της το οποιο εχω ανοιξει νεο thread στην κατηγορια ''ενυδρεια με φυτα'' για το αν πρεπει να κοπει η οχι.θα τα δειτε και αναλυτικα στην παρουσιαση που θα κανω.επειδη διαβαζω πολλα για τα μολυ ποια ειναι η σκληροτητα που πρεπει να εχω.μονο εκει νομιζω ειμαι εκτος οριων οπου αυτη τι στιγμη μετραω 10 και KH 7.
οσο παει οι αποριες μεγαλωνουν...οχι οτι δεν μ αρεσει φυσικα.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από eimaste aR21rwstoi Εμφάνιση μηνυμάτων
κωστα τι ψαρια εβαλες?
δυο μολλυ αρσενικα τα οποια φαινονται να πηγαινουν καλα.αρχαριος μεν χωρις εμπειρο ματι αλλα φαινονται καλα.καλο θα ηταν αν μπορουν τα παιδια απο εδω να μας πουν καποια κριτηρια που να δειχνουν οτι τα ψαρια ειναι υγιη.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquahobby : 30-11-10 στις 16:52 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01495 seconds with 10 queries