Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από amorealex
Από διάφορες DIY τροφές που έχω διαβάσει, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν φρέσκα υλικά και πριν τα βάλουν στο μπλέντερ, τα μουλιάζουν 5 λεπτά σε νερό RO/DI, προφανώς για να ξεπλύνουν τις ουσίες που αναφέρεται ο Σταύρος.
|
Και τα καλαμαρια και τις γαριδες τα ξεπλυναμε δυο ή τρεις φορες σε νερο οσμωσης για να διωξουμε οσο περισσοτερες βρωμιες μπορουσαμε.
Τωρα ως προς τα φρεσκα θαλασσινα ... αυτα θα τα παρω να τα φαω εγω , δεν χαζεψα τοσο για να δωσω στα ψαρια , ασε που και τα κατεψυγμενα τα ξεκ..λ...σαν
![Very Happy](http://www.aquatek.gr/vb/images/smilies/icon_biggrin.gif)
!
Με την ιδια λογικη θα θα βαζαμε και "super fine quality spirulina" , Ω3 - Ω6 ( και Ω100 και βασιλικους πολτους που λεει ο λογος
![Roll Eyes (Sarcastic)](http://www.aquatek.gr/vb/images/smilies/rolleyes.gif)
) και διαφορα αλλα ακριβα ματζουνια αλλα αυτα ... για εμας.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από amorealex
Όπως και να 'χει πάντως, αφού η τροφή αρέσει στα ψάρια σας, ότι και να λέμε εμείς περισσεύει. ![Smile](http://www.aquatek.gr/vb/images/smilies/icon_smile.gif)
|
Αυτο ακριβως κρατησαμε