Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #39  
Παλιά 25-11-10, 19:42
Το avatar του χρήστη andreas213
andreas213 Ο χρήστης andreas213 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 12-12-2007
Περιοχή: 'Αρτα
Μηνύματα: 391
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντρεα, δεν εχεις αρκετη φυτομαζα να καταναλωσει την περισσεια που δημιουργειται με την EI λιπανση !! Κανε μετρησεις να δεις που βρισκεσαι.. ειναι και νεο ενυδρειο.
Για τραβα χειροφρενο για λιγο και πηγαινε το πιο σιγα.
ΜΗΝ κοψεις τα λιπασματα, αλλα μειωσε τα . Κανε και μια συσκοτιση 3 ημερων να παει πισω η αλγη και μερικες αλλαγες νερου να μηδενισουν οι περισσειες και παρτο απο την αρχη με λιπανση κανονικη μονο σε traces και Καλιο. Τα Νιτρικα το φωσφωρο και το σιδηρο μειωσε τα στο ελαχιστο. Και φυσικα μην κλαδεψεις μεχρι τα φυτα να πιασουν ταβανι και να γινει ζουγκλα.
σημερα αλεξανδρε δεν αντεξα και επεσε συφωναρισμα.εφυγε αλγη μαζι με χαλικι.το ενυδρειο ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση.τα φυτα πανε σφαιρα.να σκεφτεις μεσα σε ενα μηνα εχω κλαδεψει 2 φορες την rottalla γιατι λυγιζε αλλα και να αρχισω να φτιαχνω θαμνακια για να αυξησω και την φυτομαζα.απο pearling γινεται χαμος απο ολα τα φυτα μεχρι και η cuba του φιλου γιαννη κανει αναμεσα στην αλγη.πιστευω πως κατι δεν παει καλα με τις λαμπες.αφου εβαλα καμια 25αρια ψαρακια θα μειωσω νιτρικα και φωσφορο μιας και τα παιρνω απο τα ψαρια και θα συνεχισω με flourish που ριχνω για ιχνοστοιχεια και με θειικο καλιο.αληθεια γνωριζεις για το greenzit τιποτα;;;μηπως κανω λαθος που ριχνω flourish και οχι greenzit.δεν το κανω γιατι δεν ξερω αναλογιες και αν ειναι ιδιο με τα ιχνοστοιχεια που ριχνετε ολοι σχεδον που ειναι διαφορετικο σκευασμα.
__________________

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01506 seconds with 10 queries