Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-11-10, 17:20
Χαραμάδας Ο χρήστης Χαραμάδας δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: xarilaou-thessaloniki
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Χαραμάδας
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kingrim Εμφάνιση μηνυμάτων
ειναι λογικο καποια στιγμη καποιος να καταλαβει κατι λαθος αλλα και αυτος ο christos ειναι τετοιος παλιοχαρακτηρας που θα μπορουσε να λεει και αληθεια
Aμάν-αμάν.....Ιωάννη με είπες παλιοχαρακτήρα και δεν έβαλες emotions....την ''πλέρωσες''....θα σε ''αποξηράνω'',θα σε ''ποτίσω'' με βιταμίνη και θα σε ταϊσω στους δίσκους μου.......ανακάλεσε τώρα .
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannisaek Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ όταν κατάλαβα ότι τα γκαπάκια που θα δινα θα γινόταν ζωντανή τροφή τρελάθηκα βγήκα από τα ρούχα μου .
Έτσι εξηγείται το νούμερο 50 και πάνω...!!!
Γιάννη βάλε τα ρούχα σου είναι ''μυστήρια'' εποχή και κρύβει ιώσεις...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
ΟΚ, σόρρυ αν παρεξήγησα την πλάκα, ίσως έχω μια ευαισθησία σ' αυτό το θέμα, απλά ήθελα να ξεκαθαριστεί, για να ξέρει ο καθένας για πού προορίζονται τα ψάρια του.

Γιώργο δεν θα σου κάνω κουμάντο στο τι κάνεις στα ενυδρεία σου, ούτε μου πέφτει λόγος τι ταΐζεις, αλλά μου φάνηκε περίεργο που ζητάς τόσα πολλά ζωοτόκα.
Κώστα σήμερα το μεσημέρι μου έφεραν δύο 30κιλες χελώνες καρρέτα-καρρέτα και επειδή τα γκαμποέντλερ .... δεν τα βλέπουν μήπως σου περισσεύει κανένας μεγαλούτσικος ξιφοφόρος???.....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από red rubin Εμφάνιση μηνυμάτων
Για τιμωρια αυριο θα ερθω με το σκυλακι μου παρεα και καταλαθος θα ξεχασω το λουρι του......εχω κανονισει με τον Χρηστο να το παει βολτα....
Γιωργάκη φέρε το ζωντανό σου....χαρά μας...αφού δίπλα στο ''les amis'', στο φαγάδικο λειτουργεί και ''κινέζικη κουζίνα''.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 20-11-10 στις 17:20 Αιτία: Automerged Doublepost

Page generated in 0,01549 seconds with 10 queries