Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kingrim
ειναι λογικο καποια στιγμη καποιος να καταλαβει κατι λαθος αλλα και αυτος ο christos ειναι τετοιος παλιοχαρακτηρας που θα μπορουσε να λεει και αληθεια
|
Aμάν-αμάν.....Ιωάννη με είπες

παλιοχαρακτήρα και δεν έβαλες emotions....την ''πλέρωσες''....θα σε ''αποξηράνω'',θα σε ''ποτίσω'' με βιταμίνη και θα σε
ταϊσω στους δίσκους μου....

...ανακάλεσε τώρα

.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannisaek
|
Γιάννη βάλε τα ρούχα σου είναι ''μυστήρια'' εποχή και κρύβει ιώσεις...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas
ΟΚ, σόρρυ αν παρεξήγησα την πλάκα, ίσως έχω μια ευαισθησία σ' αυτό το θέμα, απλά ήθελα να ξεκαθαριστεί, για να ξέρει ο καθένας για πού προορίζονται τα ψάρια του.
Γιώργο δεν θα σου κάνω κουμάντο στο τι κάνεις στα ενυδρεία σου, ούτε μου πέφτει λόγος τι ταΐζεις, αλλά μου φάνηκε περίεργο που ζητάς τόσα πολλά ζωοτόκα. 
|
Κώστα σήμερα το μεσημέρι μου έφεραν δύο 30κιλες χελώνες καρρέτα-καρρέτα και επειδή τα γκαμποέντλερ .... δεν τα βλέπουν μήπως σου περισσεύει κανένας μεγαλούτσικος ξιφοφόρος???....

.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από red rubin
Για τιμωρια αυριο θα ερθω με το σκυλακι μου παρεα και καταλαθος θα ξεχασω το λουρι του......εχω κανονισει με τον Χρηστο να το παει βολτα....
|
Γιωργάκη φέρε το ζωντανό σου....χαρά μας...αφού δίπλα στο ''les amis'', στο φαγάδικο λειτουργεί και

''κινέζικη κουζίνα''

....

.