Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maikl
..ναι,αν προσεξες μιλαω για 2 φιλτρα 2036 με ετησια εξοικονομηση σε καταναλωση κατα 30 ευρω περιπου(τα δυο μαζι παντα )σε συγκριση με τον ενα κινεζο....και ιδια ροη εχουν τα δυο μαζι (ιση με το κινεζο) και οτι αλλο θες συγκρινε...
Στο μονο που "φαινετε" μια διαφορα ειναι το κοστος αποκτησης,αλλα κι αυτο εξανεμιζετε στη διετια....
Εγώ μίλισα για κυκλοφορία 2000 λίτρα την Ώρα!!!
-------------------------
μη ξεχναμε οτι η σειρα classic εχει που πρωτοβγηκε στην αγορα προ 20 ετιας....ε ναι τετοια τεχνογνωσια εχουν οι Κινεζοι 20 ετιας(και μαλιστα κακη....)
Αναλύσαμε ότι από αυτά που προσφέρει είναι καλύτερο!!!!!!!!! Νόμιζα ότι το θεμα σας είναι η αξιοπιστία και η κατανάλωση.τώρα μπένει και ο τρόπος που δουλεύει πρίν μπηκε η ασφάλεια.Οι κινέζοι κινέζικα προιόντα χρησιμοποιούν και έχουν φτάσει 1,5 δισεκατομύριο
-------------------------
...και μιλωντας με οικονομικα μεγεθη στο τελος της 2-3ετιας (οτι εσεις θελετε) πουλας τα eheim.....
Εστω και τοτε τα μισα λεφτα σου θα τα παρεις πισω....με τα κινεζικα τι θα γινει?
.....ουτε αγοραστης δε θα βρισκετε...
Αν μέχρι τότε δουλεύουν μια χαρά τα κινέζικα θα σου πώ εγώ αν πάρει κανείς μτχ EHEIMστα ίδια λεφτά με ένα καινουργιο κινέζο!
Κακα τα ψεμματα στη συγκεκριμενη περιπτωση ισχυει οτι "το φθηνο ειναι κι ακριβο"
|
¨Όπως είπα και παραπάνω για κάποιον που θέλει κυκλοφορία γύρω στα 2000 λίτρα την κατανάλωση πτων 36 W στην τιμή των 80 ευρώ είναι δύσκολο να την βρείς. Εκτός αν πάρεις 3 700 και δωσεις 300 + ευρώ!!!!!!Οπότε μετά σε 5 χρόνια που θα κάνεις απόσβεση εγώ εβελπιτώ να έχω ενυδρείο με sump!!!!!!!!!!!!!!