Φίλε μου σε πληροφορώ ότιυπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα που δεν περνουν τα τεστ ασφαλειας και εν είναι κινέζικα.
Για πες ενα που δεν εχει παρει ουτε ενα αστερι(ετσι απο περιεργεια)
Και θα σου πώ και κάτι άλλο. Υπάρχουν πολλά αντικείμενα στην ζωή μας που είναι made in china.Κανένα δεν είναι designed in ψηινα γιατί δεν σχεδιάζουν αντιγράφουν.Έχουν ξανασυζητηθεί αυτά. Αν καπνίζεις κοίτα τον αναπτήρα σου σου έσκασε ποτέ στα χέρια;
Συμφωνω,το θεμα ειναι αν τα υλικα που βαζουν ειναι τα ιδια και αν τηρουν τις προδιαγραφες
Δλδ τι μπορεί να πάει τόσο στραβα σε αυτό το ΄φίλτρο πέρα από το να χαλάσει το αξονάκι του.
Να παθεις και καμια ηλεκτροπληξια(μην μου πεις οτι παντα βγαζεις τις πριζες οταν ειναι να βουτηξεις χερι μεσα.
Δεν είναι δα και το πιο πολύπλοκο πράγμα του κόσμου .
Ακομα και την πιο απλη συσκευη μπορουν να την κανουν επικινδυνηΈνα δοχείο υπό πίεση είναι με μία φλάτζα και μια φτεροτή που τραβάει νερό. Έχεις τέσερα πιαστράκια που σφίγκουν την φλάτζα και τέλος.Thats it!!!!!!!!!! έλεγχε τα πιαστράκια άμα δεν τους έχεις εμπιστοσύνη, έλεγχε και την φλάντζα αν πάλι δεν τις έχει εμπιστοσύνη σχετικά συχνά και όταν σου ξεραθεί η φλάτζα στην τιμή που θα έπερνες μια φλάτζα για ένα eheim παρε ένα καινουργιο και κράτα το παλιό για ανταλακτικά !Θα μου πέις θα μου χαλάσει και θα πεθάνουν τα ψάρια σου το 10ήμερο που θα είσαι διακοπές. Γι αυτό έχει 2 και πόσες είναι οι φορές που λείπεις πολλές μέρες από το σπίτι;
Γι αυτο και δεν εχω κινεζικα και δεν κανω τετοιο συνεχη ελεγχο.
Αποψη μου πάντα και για να πώ το κλισέ των φόρουμ!!!Πάντα φιλικά

Νομίζω τους παραέχουμε κάνει μάγκες τους Γερμανούς σε διάφορα προιόντα (όχι μόνο ενυδρειακά).
Συμφωνω και σε αυτο αλλα τουλαχιστον μεχρι στιγμης τηρουν καποια στανταρΠήρα πρόσφατα το trigon και το έπιπλο ήταν άθλιο και έιχε και 260 ευρά.Χίλιες φορές να εβγαζε οι ανουμιας 350 και θα του έλεγα εγώ του γερμανού!