Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas
Κάνε το κούρεμα ταυτόχρονα με την αλλαγή νερού και ρούφα τα κομμένα κομματάκια με τον σωλήνα που ρουφάει το νερό.
Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με ηλεκτρική σκούπα βυθού, χωρίς να βγάζεις νερό, μόνο το φιλτράρεις και μαζεύει τη μοςς στο διχτάκι.
|
Αυτό το είχα δοκιμάσει.Με το σωλήνα της αλλαγής εγώ δεν τα κατάφερα να τη μαζέψω κουρέυοντας μια μεγάλη ποσότητα μος.Με σκούπα δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν είχα.

Το μόνο που είχε κάνει δουλειά ήταν αυτό με την απόχη.Αλλά κάποια κομμάτια είχαν ξεφύγει και μόλις ξέστησα το ενυδρείιο το διαπίστωσα βγάζοντας μια τούφα μος ενός κιλού από το πίσω μέρος το ενυδρείου!!!Είναι λίγο μπελάς,αλλά αν υπάρχει μεγάλη απόχη και κλαδευτεί προσεκτικά νομίζω είναι η καλύτερη λύση για να μην ξεστηθεί και το ενυδρείο για ένα κλάδεμα.