Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-11-10, 10:29
agapanthos Ο χρήστης agapanthos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: nea smirni
Προεπιλογή

Στο 180 μου από την περασμένη τρίτη 2/11 ακολουθω θεραπεία για ικ εξαιτίας ενός χρυσόψαρου που είχε λευκά στίγματα στην ουρά με τετρα γκολντ μεντ την κυριακή που πέρασε έκανα αλλαγή του 30% του νερου και πρόσθεσα και άλλη δόση του φαρμακου το ικ έχει υποχωρήσει και την παρασκευη τελειώνω την θεραπεία. Εν τω μεταξύ όπως ανέφερα πήρα ένα τρίτο ψαράκι τό έβαλα σε καραντίνα στο μικρό μου ενυδρείο το οποίο δούλευε κανονικά για 2 μήνες πρίν πάρω το μεγάλο και η προοπτική ήταν να βάλω και το τρίτο χρυσόψαρο στο 180 μου με το που τελέιωνα την θεραπεία του ικ την παρασκευη αλλά συνέβηκε αυτό και έκανα άρον άρον την μεταφορά έχθές στο μεγάλο μου τώρα που έχω βάλει και το τρίτο χρυσόψαρο η μέτρηση που έκανα εχθές με υγρά τεστ της jbl είναι αμμωνία 0,05. Το πρωι που το ξαναπαρατήρησα είδα ότι και πάλι καθόταν στο βυθό αλλά μόλις πήγα να τα ταισω με πέρλες αμέσως κινήθηκε προς την κατεύθυνση του φαγητού, αλλά το ότι το στέκι του το έχει στο βυθό σε σχέση με τα άλλα 2 που όταν κοιμούνται επιπλέουν και δεν κάθοντε στον βυθό και το ότι δεν πολυ κινεί το ραχιαίο του αλλά το έχει κολλημένο στο σώμα του και μόνο όταν το σκουντήσεις απο την ησυχία του το ανοίγει κάνοντας απότομες κινήσεις με βάζει σε απορίες, φυσικά υπάρχουν και διαστήματα που κάνει παρέα και με τα άλλα 2 ψαράκια, αλλα το ραχιαίο το έχει κυρίως κολλημένο στο σώμα του.
-------------------------
και τώρα παρατηρώντας το καλυτερα με το που σταματάει να ασχολέιτε με τα άλλα πάει και κάθεται στο βυθό.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapanthos : 10-11-10 στις 10:29 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01394 seconds with 10 queries