Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης Μ5
Κωστα θα διαφωνησω.Δεν σημαινει καθολου παλιο μελος.Οποιοσδηποτε αν πλακωθει και γραψει σε 1 μηνα 400 μυνηματα,γινεται senior member.Αυτο δεν τον κανει παλιο στο φορουμ.Γι αυτο υπαρχει η ημερομηνια εγγραφης του καθενος,πανω δεξια.Υπαρχουν ατομα που εχουν 300 και κατι μυνηματα ειναι γραμμενοι απο το 2007-08 και ξερουν παρα πολλα,απλα θα γραψουν οταν υπαρχει καποιο ειδικευμενο ερωτημα και οχι ερωτηματα που μπορουν να απαντηθουν απο την αναζητηση του φορουμ.. 
|
Γι' αυτό είπα ότι ένα δίκιο το έχει. Η ερμηνεία που έδωσα είναι η ετυμολογία του όρου και φυσικά δεν μπορεί να δείχνει την εμπειρία και τις γνώσεις.
Αυτά όμως δεν υπάρχει τρόπος να φαίνονται στο κάθε προφίλ, για τα υπόλοιπα, απλά συγκρίνεις την ημερομηνία εγγραφής και τον αριθμό των ποστς.
Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την συμμετοχή στο φόρουμ και όχι με εμπειρίες και κατάρτιση, πώς θα μπορούσαν όμως τα τελευταία να αποτυπωθούν?
Κι εγώ όταν γράφτηκα εδώ είχα 28 χρόνια εμπειρίας και είχαν περάσει από τα χέρια μου εκατοντάδες ψάρια, παρ' όλα αυτά δεν ήξερα την τύφλα μου.
Και σήμερα, παρά τα +2.000 ποστς, ξέρω λιγότερα από κάποια μέλη που έχουν 200 και δεν γράφουν συχνά, όλα είναι σχετικά, όπως και το Senior Member.