Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-01-04, 03:31
Το avatar του χρήστη ASCCO1
ASCCO1 Ο χρήστης ASCCO1 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην ASCCO1
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Efi
Αυτό κάνω Μάνθο... ......... Γιατί δεν μπορώ να λέω κάνω ότι μπορώ δηλαδή; Εχει λογοκρισία εδώ; . Ο Δημήτρης του Αμαζονίου έχει δυο μαγαζιά και ασχολείται μ'αυτά πάρα πολλά χρόνια ίσως πιο πολλά από ότι εσύ... να μην ξέρει αποκλείεται.. να μου λέει παραμύθια για άλλο σκοπό δεν ξέρω,

φυσικα και εχει λογοκρισια οποιος εδω μεσα λεει << παιδια δεν μπορω να το κανω .......>>> τον μαστιγωνουμε

εγω ειπα οτι τον Κ.δημητρη δεν τον ξερω και επιφυλασομαι.!!! αν θυμασαι!!!! δεν μπορω να ξερω και ολους του μαγαζατορες τις ελλαδας!!!
Τωρα οσο αφορα τα χροναι που ασχοληται ο καθενας και αν αυτα του εξασφαληζουν την εμπειρια ?????? αυτο σχετικο ειναι
εχω γνωρισει ανθρωπους με περισοτερα χρονια και στην ηλικια και στην εμπειρια (( υποτηθεται )) και εχουν μεινει στις λυσεις που ειχαν το 1970 π.χ φιλτρα βυθου >> και δεν λενε να ξεκολησουν απο εκει.,
Αλλα και ανθρωπους που ασχολουνται λιγοτερα χρονια απο μενα, ασχοληθηκαν 2-3 ειδη ψαριων αποκλειστικα και η εμπειρια τους ειναι .....μεγαλυτερη απο την δικαια μου.

P.S ειπα ποτε εγω πως ειμαι ειδημων στο ειδος και δεν το θυμαμαι
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02267 seconds with 10 queries