Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-11-10, 21:00
Το avatar του χρήστη kwstas_original
kwstas_original Ο χρήστης kwstas_original δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kwstas_original Send a message via Skype™ to kwstas_original
Προεπιλογή

Θα ειμαι και εγω ρεαλιστης....
Δεν συναντας πολλα ξυλινα ενυδρεια γιατι δεν υπαρχει αναγκη για πραγματικα ΜΕΓΑΛΑ ενυδρεια.
Eπισης οι περισσοτεροι το βλεπουν οπως εσυ και δεν ρισκαρουν.εκ του ασφαλους...
Το ενυδρειο που φτιαχνει ο Θανασης απο τα μικροτερα ξυλινα που εγω εχω δει τουλαχιστον.
Με ξυλο φτιαχνονται ενυδρεια 30 και 50 χιλιαδων λιτρων....αστειευεσαι?

Αλλο οι βαρκες...οι δεξαμενες που σωστα αναφερθηκαν παραπανω που τροφοδοτουν νερο ολοκληρα χωρια ποτε αδειαζουν για να συντηρηθουν?

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι το περνεις τοσο βαρια....αντε και ανοιξε (φτου φτου)
ξερεις τι ζημια θα κανουνε τα τζαμια απο ενα 1000αρι ενυδρειο?Αν εισαι μπροστα σε εκοψε φετες...(οτι τυπου τζαμι και να ειναι).Το ξυλο τι θα κανει?Τα νερα ερχονται σε δευτερη μοιρα...οποιος ανακτευετε με τα πιτουρα, τον τρωνε οι κοτες!

Το μεγαλο γυαλινο ενυδρειο ειναι 10 φορες πιο επικινδυνο απο το ξυλινο.
Ακομα και μεχρι να το κολλησεις.

Απλα σαν ολα τα πραγματα εχει τα ευασθητα σημεια του που αν δεν τα προσεξεις την πατησες.
Φανταζεσαι ποσα γυαλινα ενυδρεια θα ειχανε ανοιξει μεχρι να σκεφτει καποιος να βαλει κοντρες????
Κατι αναλογο συμβαινει και εδω...

Σε ξενιζει σαν κατασκευη γιατι δεν μπορεις να το κατανοησεις μαλλον.
Αν διαβασεις και ψαξεις λιγο για αυτου του τυπου ενυδρεια θα σταματησεις και να σταυροκοπιεσε!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01644 seconds with 10 queries