Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-04, 04:33
griffin_23 Ο χρήστης griffin_23 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κυψέλη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην griffin_23
Προεπιλογή

φιλε μου καλος ηρθες στην παρεα μας. τα παιδια εδω μεσα σιγουρα θα μπορεσουν να σε βοηθησουν σε οτι και να θελεις.

μια μικρη συμβουλη μονο απο μενα.ασχολιομουν 3 χρονια με τα ενυδρεια και οταν βρηκα το site αυτο καταλαβα οτι δεν ηξερα τιποτα.εκανα μαλιστα και λαθη ακομα και οταν το εμαθα το site γιατι νομιζα οτι θα γλυτωνα λεφτα.μεγα λαθος και για 'υτο τωρα καποια πραγματα τα πληρωνω ξανα.

αφου εχεις τον εξοπλισμο οπως λες πρεπει να πας σε ενα μαγαζι να αγορασεις χαλικι μη ασβεστολιθικο και λατελιτη για υποστρωμα για καλητερη αναπτυξη των φυτων σου.αγοραζεις αντιχλωριακο μονο και οχι αλλα ζουμια που πουλανε τα μαγαζια.

αφου βαλεις το υποστρωμα απο πανω βαζεις το χαλικι.βαλε το φιλτρο και τον θερμοστατη σε λειτουργια και ριξε αντιχλωριακο.ασε το ενυδρειο να λειτουργισει 2-3 μερες.αεραντλια μαλλον δεν θα χρειαστεις.εγω εχω μονο φιλτρο και θερμοστατη οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα.

αφου γινουν ολα αυτα καποιος απο εδω μεσα ελπιζω πως θα βρεθει να σου δωσει υλικο για το φιλτρο σου απο ηδη στημενο ενυδρειο.την επομενη μερα πας και περνεις αληθινα φυτα μην κανεις το λαθος και βαλεις ψευτικα θα το μετανιωσεις υπαρχουν καποια πολυ ευκολα φυτα καθως και ενα ζευγαρι γκουραμια αν σου αρεσουν που ειναι ανθεκτικα στις πρωτες μερες που η αμμωνια θα ειναι πιθανον υψηλη.προτεινω dwarf gouramia γιατι τα υπολιπα δεν νομιζω να τα αγαπησεις και ιδιαιτερα.αν παλι το αργησεις το στυσημο σου δινω τα δικα μου τελος του μηνα. μην βιαστεις να αποφασησεις τιποτα. καθυστερησε το στυσημο του ενυδρειου και κατσε διαβασε το board αρκετα. θα δεις πως μονος σου θα αποφασησεις τι θες να βαλεις μεσα.
βασικο ειναι οτι τα πρωτα ψαρια που θα βαλεις μεσα ειναι και αυτα που θα καθορισουν τα επομενα.για τον πλυθυσμο που μπορεις να βαλεις ενας κανονας λεει 1cm ψαριου ειναι 1 λιτρο νερο εχεις καποιο ειδος στο μυαλο σου που θες ωστε να προτεινουμε την συνεχεια?

sorry που εγραψα πολλα αλλα προσπαθω να βοηθησω.πες και που μενεις μηπως μπορω να σε βοηθησω και απο κοντα.μην βιαστεις βασικος κανονας.αν εχω γραψει καμια ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ μην βαρατε απλα προσπαθω να βοηθησω και να προλαβω αυτα που επαθα εγω

φιλικα παντα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01607 seconds with 10 queries