Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis
φαινεται να ειναι μυθος και αυτο με την ανεμωνη...συζητωντας με αρκετους χομπιστες με πολυχρονη πειρα στα θαλασσινα....λενε οτι τα ζωντανα κινδυνευουν απο το θανατο μιας ανεμωνης γιατι συνηθως προκειται για το κουφαρι ενος μεγαλου ζωντανου που ανεβαζει την αμμωνια στα υψη..και οχι γιατι εχει κατι τοξικο.
προσωπικα δεν εχω διαβασει καπου οτι με το θανατο και την αφαιρεση μιας νεκρης ανεμωνης κινδυνεψαν ζωντανα απο κατι τοξικο.
ενυδρεια ναι εχουν ξεκληριστει γιατι ανεμωνες εγιναν κομματια στους κυκλοφορητες και η αμμωνια εκτιναχθηκε.
|
ισως....

, παντως ενας φιλος μου που του ψοφησε ανεμωνη (μια ασπρη ειχε με μωβ κουκιδες στις ακρες της, μπαιναν και κλοουν) , βρηκε το νερο σαν γαλα (καθολου ορατοτητα!) και τα ψαρια σε ασχημη κατασταση , εκανε αλλαγη και τα γλυτωσε.