Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-10, 13:29
Το avatar του χρήστη ErsaTs
ErsaTs Ο χρήστης ErsaTs δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Σαλαμίνα
Προεπιλογή

Καλώς σας βρήκα!

Για τους δίσκους δε με βλέπω γιατί απογοητεύτηκα γενικά!!! Το Α/Ο το σκεφτόμουν όταν ήθελα δίσκους απλά από ότι κατάλαβα θέλει βδομάδες να σου δώσει νερό που σημαίνει πρέπει συνέχει να δουλεύει στη βρύση σου και να έχεις ένα βαρέλι να μαζεύεις..;;; ή κατάλαβα λάθος;; Προς το παρόν δεν πιστεύω ότι είναι τόσο απαιτητικά τα σκαλάρια για να αγοράσω Α/Ο.

Για την αμμωνία ξέρω τι φταίει, το ψόφιο ψάρι. Δεν το έβρισκα και αυτό μου την ανέβασε.

Τις λάμπες λές να τις έχω 8ωρο;;

Πιστεύεις και εσύ ότι το έχω υπερλιπάνει το ενυδρείο;;;

Όσο για την μπουκάλα το ξέρω ότι είναι καλύτερα αλλά δεν μπορώ να δώσω και άλλα λεφτά, προτιμώ να ζούν καλά τα ψάρια μου παρά τα φυτά μου.. να στο πω ετσι. Και από ότι βλέπω τους αρέσει να έχω αεραντλίες!!!

Φυτά έχω καμπομπες διάφορες, ανούμπιες, κερατόφυλο, πολύσπερμα, βαλσινέρια, τζάβα μος και φερν..γενικά είναι πολύ φυτεμένο το ενυδρείο. Κλαδεύω κάθε βδομάδα αλλιώς είναι ζούγκλα.

Αν ρίξω γατόψαρους δεν θα καθαρίζουν την άμμο λες;;;
Οι χθεσινές μετρήσεις ήταν 7.5 PH KH 4 GH12 NO2 0 NH4/NH3 0,5. Μόλις τελείωσα την αλλαγή μου. 50 λίτρα.

Η άλγες δεν είναι τόσο τραγικές όσο στις φωτογραφίες αυτές μοιάζει με Blue Green algae και με Green Spot..
Ααα επίσης το ένα μου ξύλο βγάζει κάτι σαν γλίτσα διάφανη πάνω του. Καμία ιδέα;; Κανένας Ancistrus θα το τσάκιζε;;;
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01414 seconds with 10 queries